Penny
panaszok-Penny - Logo

Penny

Panaszok
78
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.11.19 22:29
Minap Keszthelyen jártam és bementem a Csapásúti Penny - be vásárolni és akarva akaratlanul olyan megalázó beszélgetést hallottam ami igencsak elcsodálkoztam hogy ez megtörténhet a mai világban a bolt területi képviselője az egyik eladót elmondta mindennek , hogy jó volna ha mosakodna meg festené a haját meg lefogyna (a hölgy egy kicsit molett ) meg hogy neki nincsenek gyerekei ezért ilyen meg hogy a szülei idősek de úgyse élnek sokáig ,és jó volna ha munkájára koncentrálna mert a többiek sem szernek vele dolgozni , én rendszeresen járok ebbe az üzletbe de nem tapasztaltam ilyent a hölgy nagyon barátságos , segítőkész , de hogy ez a területi vezető mit képzel magáról ez egyszerűen felháborító , én a hölgy helyébe lennék simán feljelenteném becsületsértésért ,azért írtam le ezt a kis történetet mert mélységesen fel vagyok háborodva !

Penny Márkáról

A Penny Market egy a németországi REWE-csoporthoz tartozó diszkontáruház-lánc, mely jelenleg 20 európai országban mintegy 15 000 üzletet működtet, és közel 330 000 embert foglalkoztat. A vállalatot 1927-ben 17 beszerzői társasággal alapították. A cél az élelmiszerek közös beszerzése volt. Az áruházlánc első magyarországi üzletét 1996-ban nyitotta meg Szentesen. Hazánkban jelenleg 222 üzlet és három logisztikai központ (Alsónémedi, Karcag és Veszprém) üzemel, ami közel 4000 alkalmazottat foglalkoztat. A cég székhelye a Budapest melletti Alsónémedi központban található.

A Panaszok.com segítségével a Penny Market felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.