Penny
panaszok-Penny - Logo

Penny

Panaszok
38
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.01.21 10:35
Tisztel Cím! 20 éve vagyunk hűséges vásárlói a Penny Marketnek. Mi is mint több ezren gyűjtöttük a kicsinknek a hűségpontokat a plüss párnára. Ha a férjem vásárol Ő a kártyára gyűjtötte, ha Én vásároltam akkor a pontokat kértem el. Amikor együtt vásároltunk változó volt. Évtizedek óta vásárolunk a Makói üzletükben nap mint nap, de egyetlen pénztáros sem mondta, hogy egyféle formában gyűjtsük a pontokat. Nagy örömmel mentünk a pontokat beváltani, ahol kiderült, hogy nonono..., hát így nem lehet...!!!! csak egyik formula váltható be. 120.000,- Ft-ért-ben vásároltunk és akkor soha szóba sem került ez a téma. Még aranyosan meg is jegyezték, hogy sajnos más is járt így. Én ezt felháborítónak tartom és nagyon igazságtalannak. Mondtuk, hogy ott hagyjuk a kártyát is amin a gyűjtött pont van és tegyék össze a kettőt. Nem csalni szeretnénk, csak hozzá jutni annak a sok-sok ezer forint elköltése után a megérdemelt jutalomhoz. Gondolom ekkora Cégnek nem okoz egy 4.000,- Ft-os plüss párna ekkora gondot, de sajnos Mi azt látjuk, hogy igen nagy gondot okozott. Sajnáljuk és szerintünk mivel információ nem hangzott el és leírva sincs szerintem sehol ez a VEVŐ becsapása. 

  2020.10.31 15:10
Szép Napot Kívánok! Nem egyszeri eset hogy a Dolche Gusto kávékapszulát meghirdetik az újságban 3+1 akcióban 1098 Ft /doboz áron., fel sorolták között van az espresso és a ristretto ardenza kávékapszulák is. De valami miatt  a Penny Marketben 1464 Ft. /doboz ha egyet vagy ha 3+1-et veszünk is! Ezt a pénztárnál megreklamáltam azt mondta ez ennyi. Namár ha az újságban akciósan van meg hirdetve akkor azt annyiért kellene adni. Mi ilyenkor a válasz?

  2020.10.25 13:13
2020 október 25-én 09.47kor vásároltam a Pennyben és a 289.-ft-os banánt 479.-ft-os áron számlázták a 199.-ft/db áron meghirdetett zellert 499.-ft/kg áron számlázták nekem. Évek óta a vásárlójuk vagyok, már máskor is tapasztaltam, hogy nem azon az áron számláznak, ami meg van hirdetve.

Penny Márkáról

A Penny Market egy a németországi REWE-csoporthoz tartozó diszkontáruház-lánc, mely jelenleg 20 európai országban mintegy 15 000 üzletet működtet, és közel 330 000 embert foglalkoztat. A vállalatot 1927-ben 17 beszerzői társasággal alapították. A cél az élelmiszerek közös beszerzése volt. Az áruházlánc első magyarországi üzletét 1996-ban nyitotta meg Szentesen. Hazánkban jelenleg 222 üzlet és három logisztikai központ (Alsónémedi, Karcag és Veszprém) üzemel, ami közel 4000 alkalmazottat foglalkoztat. A cég székhelye a Budapest melletti Alsónémedi központban található.

A Panaszok.com segítségével a Penny Market felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.