Penny
panaszok-Penny - Logo

Penny

Panaszok
78
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.06.10 14:16
Tisztelt Címzett! Az Önök üzletláncának ( Penny Market) Dunakeszi üzletében vásároltam 1250g-os Morzsi kutyaeledelt. A konzerv több ízben is hányást, hasmenést okozott a kutyánknak. --Első körben nem erre gyanakodtunk, másutt kerestük az okot. Állatorvoshoz vittük, abban a reményben, hogy az majd kideríti az okot, és segíteni tud. De nem ez oldotta meg a problémát. Egy alkalommal az etetését követően néhány perc múlva azonnal öklendezni kezdett a kutyánk. Ekkor vált egyértelművé, mivel korábban semmi mást nem fogyasztott, így csak a konzerv lehetett a baj okozója. (A konzervet mindig hűtőben tároltuk, ennek ellenére okozott gondot, mert vagy már korábban is romlott volt, vagy idegen anyagot tartalmazott.) Az is gyanús volt, hogy a konzervnek meglehetősen kellemetlen szaga volt, nem hasonlított a korábbiakra, a megszokottra. A szavatossági ideje, a doboz tetején: 18.05.2023. Vagyis: 2023. 05. 18.-án járna le. Ennek ellenére fogyaszthatatlan volt. ---Igen sok kellemetlenséget okozott nekünk ez az "incidens", a konzervvel. Nem csak az állatorvoshoz kellett vinni a kutyát, hanem a szőnyegek ás a lakás ismételt takarítása, minden "kellemetlen alkalom" után. ---Kérem a Tisztelt Címezettet, az áruházlánc illetékesének a méltányos eljárását ügyünkben! Remélem, hogy a körülmények figyelembevételével megítélnek számunkra egy méltányolható összeget, kártérítésként.

Penny Márkáról

A Penny Market egy a németországi REWE-csoporthoz tartozó diszkontáruház-lánc, mely jelenleg 20 európai országban mintegy 15 000 üzletet működtet, és közel 330 000 embert foglalkoztat. A vállalatot 1927-ben 17 beszerzői társasággal alapították. A cél az élelmiszerek közös beszerzése volt. Az áruházlánc első magyarországi üzletét 1996-ban nyitotta meg Szentesen. Hazánkban jelenleg 222 üzlet és három logisztikai központ (Alsónémedi, Karcag és Veszprém) üzemel, ami közel 4000 alkalmazottat foglalkoztat. A cég székhelye a Budapest melletti Alsónémedi központban található.

A Panaszok.com segítségével a Penny Market felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.