Penny
panaszok-Penny - Logo

Penny

Panaszok
78
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.02.10 15:11

Tisztelt Ügyintéző !

A Biatorbágy üzletükben vásároltam számlára 2021.01.13-án. Az Önök által kiállított gépi számlán nem szerepelt a vevő adószáma és kértem, hogy adjanak egy számla másolatot mely tartalmazza az adószámot is, mivel ez 2020.07.01-től kötelezően tartalmaznia kell a számlának. A vezető nem tudta hogyan kell ezt módosítani és új számlát kiadni. Kézzel ráírta az adószámot, de ez nem szabályos ezért elszámolni ezt nem áll módunkba. 


  2021.02.07 10:10
Tisztelt Cím! A kiskunmajsai Penny Market üzletben vásároltam (Bács-Kiskun megye) a vásárlást követően egy sorsjegyet kaptam, amely a 2021. 01.07-21.0217-ig tartó nyereményjáték időszakában tölthető fel. A mai nappal próbálkoztam a kártyán található számot feltölteni, de azt a jelzést kaptam vissza, hogy "Ezt a kódot már felhasználták" Kérdésem, hogy ez hogyan lehetséges, mivel a kártya az én kezemben van és ezt a kártyaszámot tulajdonképpen elméletileg csak én tudnám feltölteni? Köszönöm megtisztelő válaszukat.

  2020.11.05 09:04
Tisztelt Penny Market! A mai nap folyamán a szüleim vásároltak az  üzletükben 12 db babkonzerv helyett a pénztáros 42 db babkonzervet ütott be a pénztárgépbe, azaz 30 db konzerv árával többet. Próbáltam hívni az ügyfélszolgálati számot többször is sikertelenül, csak kicseng, de senki sem veszi fel. Kérem, legyenek szívesek a különbözeti összeget részünkre haladéktalanul megtéríteni, ha szükseges végezzenek leltározást a babkonzerveknél. A szüleim nyugdíjasok, nekik nagyon számít a különbözeti összeg. Sajnálatos módon Édesanyám otthon nézte csak meg a blokkot, hogy miért fizetett ennyit, akkor szembesült az elütéssel. Várom mihamarabbi pozitív visszajelzésüket. A nyugta részleteit mellékletben csatoltan küldöm, amelyből látszanak a szükséges információk. Köszönettel

  2020.10.22 10:16
Jó napot kívánok! Ma reggel az áruházban vásároltam; a mától Mypenny alkalmazással 30% kedvezménnyel megvehető sajttal töltött pulykamell csak az alt. fogyasztói áron volt feltüntetve(999Ft) a kedvezményes 699Ft nem pedig a legutóbbi időkig a normál ár alatt oda volt nyomtatva: penny klubkártyával.. x Ft. Feltehetően a kártya kiváltását szerették volna ösztönözni a vevőkkel, érthetően. De ami a lényeg, hogy a pénztárnál a telefonról beolvasott kártya rögzítése után nem a kedvezményes 699Ft/ db áron lett elszámolva a 2 termék hanem 999-ért s a blokkon nem szerepelt a 300Ft/ termék kedvezmény. Utolag vettem észre a blokkon mert a nagy forgalom miatt nem akartam még állni a sorban. Emitt ujra sorba kellett állnom, hogy foglalkozzanak velem de legalább most 2-3 perc alatt sorra kerültem. Előadtam észrevételem s meg néztük az újságban, hogy valóban mától olcsóbb az 1000g- os s. t. pulyka. Egy üzletvezető odajött s leellenőriztük a mypenny alkalmazással való fogy. árat: a péztargép kiírta ugyan, hogy törzsvásárló vagyok de az áron semmi modon nem bírtak változtatni ( informatikai hanyagság?)! Pár perc " szenvedés" után a felettes hölgy kinyitotta a kasszát es kifizette a 600Ft különbözetet. Ezzel eljöttem vagy 5-10 perc plusz ott tartózkodás után. Egyébként több helyen ilyenkor adnak pl. egy 200Ft-os kupont kártérítésnek amit az adott üzletben le lehet vásárolni máskor vagy a differencia 2- szeresét adják a vevőnek. A pénztáros azt mondta a főnökének, hogy addig nem tűnt ez fel mert mások nem vettek ilyen terméket- legalábbis kedvezményes ár igényével. 1 szó mint 100: nekem kellett a kiírt ár mellett kikövetkeztetnem, hogy azt kedvezménnyel is meg lehet venni ahogyan az újságban van és a tévesen levont pénz miatt még egyszer sorba állnom és elmagyaráznom, hogy igy vagy úgy de nekem jogos igényem van 600Ft-ra. Több odafigyelést legyenek szívesek aktiválni a szolgáltatásban mert okkal megy az ember az akció első napján vásárolni!

Penny Márkáról

A Penny Market egy a németországi REWE-csoporthoz tartozó diszkontáruház-lánc, mely jelenleg 20 európai országban mintegy 15 000 üzletet működtet, és közel 330 000 embert foglalkoztat. A vállalatot 1927-ben 17 beszerzői társasággal alapították. A cél az élelmiszerek közös beszerzése volt. Az áruházlánc első magyarországi üzletét 1996-ban nyitotta meg Szentesen. Hazánkban jelenleg 222 üzlet és három logisztikai központ (Alsónémedi, Karcag és Veszprém) üzemel, ami közel 4000 alkalmazottat foglalkoztat. A cég székhelye a Budapest melletti Alsónémedi központban található.

A Panaszok.com segítségével a Penny Market felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.