Penny
panaszok-Penny - Logo

Penny

Panaszok
78
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.10.16 09:24
Az üzletükben 2020 10. 01.-én vásároltam a tasakos olívabogyót amit felbontás után rögtön megkóstoltam. Azt tapasztaltam hogy annyira erős tartósítószer íze van hogy szinte ehetetlen, ráadásul egészségtelen is lehet a fogyasztása. Később ( 7 napon belül) újabb kisérletemnél 5-10 perc után is csípte anyelvemet a tartósító, pedig tiszta vízben is kiöblítettem, és egy másik üzletlánc olívabogyójának normális levében is áztattam a bogyókat hátha javulást tapasztalok. Eddig ilyen nem fordult elő ennél a terméknél, ami most. Kérem ellenőrizzék Önök is ezt a szállítmányt, hogy mennyi ilyen érkezhetett a központi raktárukba? Üdvözlettel:

  2020.10.07 12:14
A mozartkugeln csokiban egy hosszú hajszálra találtam miután beleharaptam. Jól bele van tapadva...ki sem lehet húzni csak ha szét szedem a csokit. Undorító hogy még egy ilyen minőségi csokiban is ilyet talál az ember. Kiváncsi lennék hogy milyen körülmények között készülnek ezek a csoki bombonok, ha ilyen megtörténhet. 

Penny Márkáról

A Penny Market egy a németországi REWE-csoporthoz tartozó diszkontáruház-lánc, mely jelenleg 20 európai országban mintegy 15 000 üzletet működtet, és közel 330 000 embert foglalkoztat. A vállalatot 1927-ben 17 beszerzői társasággal alapították. A cél az élelmiszerek közös beszerzése volt. Az áruházlánc első magyarországi üzletét 1996-ban nyitotta meg Szentesen. Hazánkban jelenleg 222 üzlet és három logisztikai központ (Alsónémedi, Karcag és Veszprém) üzemel, ami közel 4000 alkalmazottat foglalkoztat. A cég székhelye a Budapest melletti Alsónémedi központban található.

A Panaszok.com segítségével a Penny Market felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.