Penny
panaszok-Penny - Logo

Penny

Panaszok
79
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.11.18 16:37
2021 nov. 17-én a szentgotthárdi pennybe vásároltam, néhány papír zacskóval kibéleltem a b.kocsi belsejét , nem éppen tiszták, vírus idején egy kis óvintézkedés, a vásárolt áru ne érintkezzen közvetlenül vele. Már a pénztárnál fizettem, amikor a vagyonőr beállt mellém "ez mi? " kérdéssel, és belekapott mindkét kezével a kocsiba, gyűrte , ahogy csak érte a zacskókat, papír dobozba volt néhány apróság , ne guruljon erre, arra, abba is nyomott a zacskókból, feldúltan , idegesen viselkedett, miután mondtam, a p. dobozt el lehet vinni, visszadobta., fizettem , s távoztam , az autóban kezdtem bepakolni , miután a dobozból is kiszedtem mindent, vissza vittem a "szekeret", a kifogásolt dobozt pedig a szemetesbe. Elindultam az autóval, a bolt bejárata előtt kellett eljönnöm, folyamatosan figyelt, a félig lehúzott ablakon a kukából kivett dobozt nyomta be az autóba, "akkor most vigye, annyira kellett, ", ezt többször megismételte. . Amióta penny van Szentgotthárdon, azóta ott vásárolok, de én még ilyen arrogáns, pökhendi, kultúrálatlan őrrel nem találkoztam, erősen intelligencia, empátia, jó modor hiányos ez az ember, Nevét nem tudom, a szentgotthárdi pennyben van nem régóta, előtte hölgyek voltak, Kérem vele szemben szankciókat érvényesitsenek, , kérjen bocsánatot. Aki ilyen munkát végez, rendelkeznie kell olyan tudással, hogyan bánunk a boltba betérő vásárlókkal, emberi hangnemben! Nem követtem el semmit , mégis "ősember ", módra járt el velem! Üdvözlettel, Tóthné P. Marianna, , Magyarlak

  2021.03.13 10:16
Üdv Szeretnék panaszt tenni B. Róbert a Fehérgyarmati biztonsági őre csúnyán bánik az emberekkel. Mai nap folyamán ki kellett mennem egy másik kosárért a kasszánál és azt mondta nekem az ajtó kinyitásánál ezt nem lehet hölgynek nevezni. És persze kinek másnak kellene kinyitni. Nem vagyok hajlandó annyi ember előtt ezt eltűrni már több alkalommal gorombáskodott velem.

Penny Márkáról

A Penny Market egy a németországi REWE-csoporthoz tartozó diszkontáruház-lánc, mely jelenleg 20 európai országban mintegy 15 000 üzletet működtet, és közel 330 000 embert foglalkoztat. A vállalatot 1927-ben 17 beszerzői társasággal alapították. A cél az élelmiszerek közös beszerzése volt. Az áruházlánc első magyarországi üzletét 1996-ban nyitotta meg Szentesen. Hazánkban jelenleg 222 üzlet és három logisztikai központ (Alsónémedi, Karcag és Veszprém) üzemel, ami közel 4000 alkalmazottat foglalkoztat. A cég székhelye a Budapest melletti Alsónémedi központban található.

A Panaszok.com segítségével a Penny Market felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.