Penny
panaszok-Penny - Logo

Penny

Panaszok
78
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.09.21 13:06
A mai nap fojamàm a Szolnoki marcipán cukràszdàval szembe levő penny market üzletben vásároltam, úgy ahogy màr húsz éve minden nap ,Élveztem egy akciós zacskós teméket úgy tudván hogy akciós mivel a megjelölt részre volt rakva.Majd a pénztárhoz érve làtvân a terméket négyszáz forintal többet került mint ami ki volt irva.De nem is ez volt a gond hanem az hogy a pultos hölgyet kérdeztem hol az akció?És erre rávágta elviszem?Amire én mondtam neki elviszem igen de azért légyszíves csengessél màr mert ez akcósnak kellene lenni e és ha nem annyi akkor a többet vissza jár.Amire ő elkezdett nevetni és rázni a fejét.Amire én megkérdezem töle mi ojan nevetséges .És elkezdett magyarázni hogy nem mindegy azon nevet amin akar .És ott dobàlts magát flegma és tiszteletben volt.Mondtam neki csak nem mindegy hogy min nevecc mivel rajtam nevetcc....vezetőt vagy nemtudom helyettesít kértem aki elnézést kért .a panaszkönyben is beírtam az esetet de nem értettem a hölgy mért tépte ki ?Àlliolag be kell vinnie ...Nem is értettem .Megszoktam màr hogy az akciós termek legtöbb alkalommal nem az .Meg azt is hogy állandóan elütögetnek.De hogy még nevessen a másikon na az màr sok!!!!

Penny Márkáról

A Penny Market egy a németországi REWE-csoporthoz tartozó diszkontáruház-lánc, mely jelenleg 20 európai országban mintegy 15 000 üzletet működtet, és közel 330 000 embert foglalkoztat. A vállalatot 1927-ben 17 beszerzői társasággal alapították. A cél az élelmiszerek közös beszerzése volt. Az áruházlánc első magyarországi üzletét 1996-ban nyitotta meg Szentesen. Hazánkban jelenleg 222 üzlet és három logisztikai központ (Alsónémedi, Karcag és Veszprém) üzemel, ami közel 4000 alkalmazottat foglalkoztat. A cég székhelye a Budapest melletti Alsónémedi központban található.

A Panaszok.com segítségével a Penny Market felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.