Penny
panaszok-Penny - Logo

Penny

Panaszok
76
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.04.21 14:43
Mai napon a Pennyben vásároltam. Lilahagymát, fokhagymát, üdítőt, tejet, alufóliát. Almát? Nem vásároltam, de a blokkon szerepelt. Igaz hogy a lilahagymát fizettem almának, de ha nem ismeri fel a kedves pénztáros a lilahagymát, kérdezze meg. A főbb probléma számomra, hogy az akciós 269/ kg áru lilahagyma helyett, a 499/kg áru almát fizettem. Nagyon felháborítónak tartom, hogy vagy nem azt fizetem, amit veszek, vagy nem olyan áron, vagy nem annyi darabot. Valami mindig hibádzik. Nem vagyok rendszeres vásárlójuk, de azt hiszem ezután sem leszek.

  2022.04.01 11:04
Tisztelt Ügyfélszolgálat, A Székesfehérvári Palotai úti Pennyben vásároltam 5 csomag Penny étkezési babot, amikor az akciójuk volt (kb 3-4 hete) Sajnálattal tapasztaltam, hogy a zacskóban főzés előtti megmosásnál kb 1 marék üres héj emelkedett a víz felszínére. Egy éjszakai áztatás után a főzést követően fele kemény maradt, fele pedig túlfőtt. A babszemek is különböző méretűek, vegyesek voltak, zsizsikeset is találtam köztük, és töredezetteket, amelyeket el is tettem, a fényképen is látszanak. Jelenleg 4 egész csomag megvan, ezt szeretném visszaváltani, vagy legyenek szívesek kártalanítani. A nyugta már nem áll rendelkezésemre, Ezt a levelet küldtem a Penny ügyfélszolgálata részére, de semmilyen válasz nem érkezett!

  2022.01.30 18:49
Sajnos az elmúlt 3 hónapban nagyon sok negatív és rossz dolgokat tapasztaltam az üzletben.1 Árak címkéjét rossz helyre rakják nem az adott termék fèlé (termékre) ezáltal pusztán csak a héten 2 x ért meglepetés a kasszánál ezáltal feltartva a sort ami így is 15 méter hosszú mivel csak egy kassza működik általában az is hogy hogy a Kaszás dolgozó beszélget a fülében lévő fej hallgaton teljesen más téma körben nagyban a munkától eltérő dolog…Akció volt a darált húsra dolgozótól kérdeztem melyik lenne az az amelyik 25 %os akció van rendben mondom de melyikre mert egyik terméken sincs ár..Kulturáltan kérdez az ember és bunkó arrogáns választ kap.. Emelet le fogyatékosozot engem miközben ment a raktárba be és meg le is f.fejezet a szőke hölgy! Elfogadhatatlan hogy mennyire rendszertelen minden dobozok mindenhol a dolgozok csak beszélgetnek arrébb lökik szó szerint a vásárlót, dobozok minden hol elférni nem lehet…. Jó látni hogy a bolt fejlődött csak sajnos a dolgozok nem fejlődtek velük sőt romlott a helyzet…  Remelem ez változni fog de ha nem akkor ezentúl ki kérem a panasz könyvet és addig írom amíg nem lesznek változások ez így elfogadhatatlan !!!!!!!

  2021.12.16 13:41
Folyamatos vásárlója vagyok a törökszentmiklósi áruházuknak. Annak ellenére, hogy az Önök reklámja folyamatosan hangoztatja, hogy milyen kényelmesen lehet a Pennynél vásárolni, a valóság teljesen mást mutat. Mindig gond van az üzlettérbe kirakott, áruval megrakott raklapokkal, ami minden sorban, gátolja a közlekedést, az áru elvételét. A mai nap, (akció kezdeti nap) katasztrófa. És nem az ott lévő vásárlók számától, hanem az üzlettérbe kirakott raklapoktól. Nem világos, hogy, miért vannak ezek az áruk a raktárból kirakva, ha dolgozó nem pakol re róla? Az elégedetlen, és ideges vevők száma pedig egyre nő. Sokan kijelentették, hogy soha többet nem fognak a Pennyben vásárolni. Az biztos, hogy ez a látvány csak a Pennyben fogadja a vásárlókat, ilyet másik nagy áruházban nem lehet látni!! Kérem ez ügyben intézkedésüket, mert így senki nem fog szívesen járni Önökhöz.

  2021.11.18 16:37
2021 nov. 17-én a szentgotthárdi pennybe vásároltam, néhány papír zacskóval kibéleltem a b.kocsi belsejét , nem éppen tiszták, vírus idején egy kis óvintézkedés, a vásárolt áru ne érintkezzen közvetlenül vele. Már a pénztárnál fizettem, amikor a vagyonőr beállt mellém "ez mi? " kérdéssel, és belekapott mindkét kezével a kocsiba, gyűrte , ahogy csak érte a zacskókat, papír dobozba volt néhány apróság , ne guruljon erre, arra, abba is nyomott a zacskókból, feldúltan , idegesen viselkedett, miután mondtam, a p. dobozt el lehet vinni, visszadobta., fizettem , s távoztam , az autóban kezdtem bepakolni , miután a dobozból is kiszedtem mindent, vissza vittem a "szekeret", a kifogásolt dobozt pedig a szemetesbe. Elindultam az autóval, a bolt bejárata előtt kellett eljönnöm, folyamatosan figyelt, a félig lehúzott ablakon a kukából kivett dobozt nyomta be az autóba, "akkor most vigye, annyira kellett, ", ezt többször megismételte. . Amióta penny van Szentgotthárdon, azóta ott vásárolok, de én még ilyen arrogáns, pökhendi, kultúrálatlan őrrel nem találkoztam, erősen intelligencia, empátia, jó modor hiányos ez az ember, Nevét nem tudom, a szentgotthárdi pennyben van nem régóta, előtte hölgyek voltak, Kérem vele szemben szankciókat érvényesitsenek, , kérjen bocsánatot. Aki ilyen munkát végez, rendelkeznie kell olyan tudással, hogyan bánunk a boltba betérő vásárlókkal, emberi hangnemben! Nem követtem el semmit , mégis "ősember ", módra járt el velem! Üdvözlettel, Tóthné P. Marianna, , Magyarlak

Penny Márkáról

A Penny Market egy a németországi REWE-csoporthoz tartozó diszkontáruház-lánc, mely jelenleg 20 európai országban mintegy 15 000 üzletet működtet, és közel 330 000 embert foglalkoztat. A vállalatot 1927-ben 17 beszerzői társasággal alapították. A cél az élelmiszerek közös beszerzése volt. Az áruházlánc első magyarországi üzletét 1996-ban nyitotta meg Szentesen. Hazánkban jelenleg 222 üzlet és három logisztikai központ (Alsónémedi, Karcag és Veszprém) üzemel, ami közel 4000 alkalmazottat foglalkoztat. A cég székhelye a Budapest melletti Alsónémedi központban található.

A Panaszok.com segítségével a Penny Market felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.