Pandora
panaszok-Pandora - Logo

Pandora

Panaszok
19
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.05.07 11:43
Tisztelt Ügyfélszolgálat! Azzal a kéréssel fordulok Önökhöz, hogy rendeltem pandora ékszereket és semilyen visszajelzést nem kaptam. Az oldal ahonnan rendeltem a pandorahu.com Most láttam, hogy más is rendelt innen és ezzel a problémával szembesült. Nem kevés pénzekről van szó. Kérnem önöket, hogy segitsenek!

  2020.05.07 11:05
Aprilis 12.én rendeltem nem kevés összegért a pandorahu.com weboldalról és a mai napig nem érkezett meg a csomagom. Ráadásul 16.000 forinttal többet vontak le a számlámról, mint a számlámon szereplő végösszeg. Email cím hiányában az oldal ügyfélazolgálatanak többazör is írtam már, de semmilyen választ nem kaptam. Hálás lennék,ha valaki tudna segíteni. Köszönettel Adri

  2020.04.12 17:22
Februárban rendeltem a barátnőmnek 3 db terméket, ami közel 30.000 Ft volt. A pandorahu.com 3-10 munkanapot írt a szállításra. Ehhez képest majdnem 2 hónap volt, hogy megérkeztek, és egyik sem a megrendelt termék volt, és a minősége sem volt kielégítő, feltehetően hamis. Műanyag zacskóban érkeztek, díszdoboznak nyoma sem volt. Az üzenetekre nem válaszolnak, semmire nem reagálnak.

  2020.02.18 23:13
3 db pandora gyurum van, amit az utóbbi 2 év alatt 8x!!! kellett cserélni, mindegyikből hullik a kő. Amit két napja kaptam csere gyanánt, abból ma kiesett a kő. (ezt a gyűrűt 3jara csereltettem) szerintem már jogos, hogy nem szeretnék több pandora ékszert ezek után, de persze pénzt hajlandóak visszafizetni. Nem tudnak igényes terméket csinálni, de persze azért jó drágán árulják. Nem beszélve az eladók kritikán aluli modorarol. En többet ott biztosan nem fogok vásárolni.

Pandora Márkáról

A Pandora stílusos és nőies darabjai az élet felejthetetlen pillanatait és emberi értékeit örökítik meg, személyiségük ünneplésére és kifejezésére inspirálva az őket viselő nőket. A Pandora egyedülálló, részletgazdag dizájnjai, amelyek a hagyományos kézművességet modern technológiákkal ötvözik, a világ több, mint 100 országában, hat kontinensen és megközelíthetőleg 7700 értékesítési ponton, köztük több mint 2700 márkaüzletben találhatóak meg. A Pandora székhelye 1982-es alapítása óta a dániai Koppenhágában található.


A Panaszok.com segítségével a Pandora felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség!  A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.