Pandora
panaszok-Pandora - Logo

Pandora

Panaszok
14
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.07.23 21:02
Július 6.-án rendeltem a pandora.com-ról egy karkötőt és 2 db charm-ot, 26 ezerért, a számlámról már 33 ezret vettek le. Mai nap kaptam Kínából 1 db gyűrűt, 15 euro értékben

  2020.05.15 21:28
2020.05.01.-én rendeltem egy Pandora karkötőt amelynek az értéke 14.490ft volt a kártyámról levettek 18 538ft .Majd ezután jött egy megerősítő sms amelyben szintén 14 490ft volt.Később szintén jött egy egy email amelyben az szerepelt ,hogy a csomagom úton van. Az üzlet weboldalán az szerepelt hogy 3-10 munkanapon belül szállítják .A mai napig nem érkezett meg. Az emailek angol nyelvűek, de a rendelést magyar nyelven lehet megtenni. Ez érdekes! Emailre nem reagálnak .Elérhetőség nincs!

  2020.02.18 23:13
3 db pandora gyurum van, amit az utóbbi 2 év alatt 8x!!! kellett cserélni, mindegyikből hullik a kő. Amit két napja kaptam csere gyanánt, abból ma kiesett a kő. (ezt a gyűrűt 3jara csereltettem) szerintem már jogos, hogy nem szeretnék több pandora ékszert ezek után, de persze pénzt hajlandóak visszafizetni. Nem tudnak igényes terméket csinálni, de persze azért jó drágán árulják. Nem beszélve az eladók kritikán aluli modorarol. En többet ott biztosan nem fogok vásárolni.

  2020.02.17 10:47
Rendeltem egy pandora charmot, le is vették a kártyámról a pénzt, de furcsa volt, hogy egy kínai számlára ment a pénzem. A rendelésem azóta se érkezett meg , de irtam az oldalnak hogy nem is szeretném már csak a pénzemet küldjék vissza, válasz sem érkezett! A rendelésről még visszaigazoló e-mail sem!

  2020.01.14 20:24
Egy külföldi oldalról rendeltem pandora fülbevalót és elötte kellett fizetnem ami 65euro volt és nem kaptam meg a terméket. Lehet valamit csinál?

Pandora Márkáról

A Pandora stílusos és nőies darabjai az élet felejthetetlen pillanatait és emberi értékeit örökítik meg, személyiségük ünneplésére és kifejezésére inspirálva az őket viselő nőket. A Pandora egyedülálló, részletgazdag dizájnjai, amelyek a hagyományos kézművességet modern technológiákkal ötvözik, a világ több, mint 100 országában, hat kontinensen és megközelíthetőleg 7700 értékesítési ponton, köztük több mint 2700 márkaüzletben találhatóak meg. A Pandora székhelye 1982-es alapítása óta a dániai Koppenhágában található.


A Panaszok.com segítségével a Pandora felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség!  A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.