Pandora
panaszok-Pandora - Logo

Pandora

Panaszok
22
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.07.23 21:02
Július 6.-án rendeltem a pandora.com-ról egy karkötőt és 2 db charm-ot, 26 ezerért, a számlámról már 33 ezret vettek le. Mai nap kaptam Kínából 1 db gyűrűt, 15 euro értékben

  2020.05.15 21:28
2020.05.01.-én rendeltem egy Pandora karkötőt amelynek az értéke 14.490ft volt a kártyámról levettek 18 538ft .Majd ezután jött egy megerősítő sms amelyben szintén 14 490ft volt.Később szintén jött egy egy email amelyben az szerepelt ,hogy a csomagom úton van. Az üzlet weboldalán az szerepelt hogy 3-10 munkanapon belül szállítják .A mai napig nem érkezett meg. Az emailek angol nyelvűek, de a rendelést magyar nyelven lehet megtenni. Ez érdekes! Emailre nem reagálnak .Elérhetőség nincs!

Pandora Márkáról

A Pandora stílusos és nőies darabjai az élet felejthetetlen pillanatait és emberi értékeit örökítik meg, személyiségük ünneplésére és kifejezésére inspirálva az őket viselő nőket. A Pandora egyedülálló, részletgazdag dizájnjai, amelyek a hagyományos kézművességet modern technológiákkal ötvözik, a világ több, mint 100 országában, hat kontinensen és megközelíthetőleg 7700 értékesítési ponton, köztük több mint 2700 márkaüzletben találhatóak meg. A Pandora székhelye 1982-es alapítása óta a dániai Koppenhágában található.


A Panaszok.com segítségével a Pandora felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség!  A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.