Padthai Wokbar
panaszok-Padthai Wokbar - Logo

Padthai Wokbar

Panaszok
5
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.01.11 08:09
13 percig varakoztunk a mammutban, az étel készítők beszélgettek egymással senki nem volt rajtunk kívül hozzánk sem szóltak!!! 

  2019.09.19 12:37
Eljöttem délbe a Pad thaiba, mert valami egészségeset kívántam. A sor mar így is kígyózott, de ezt kívántam gondoltam kivárom. Végig néztem az üvegen keresztül, hogy idétlenkednek a szakácsok, ahogy az egyik fiú rá dob valamit a másikra és ezzel nem haladva a munkájukkal. Csúcsidőbe komolyan? Amikor az ember sietne, mert éhes és menne dolgára vagy vissza munkába és elmegy az ebédszünete azzal, hogy megkapja a rendelését. A nyugati Pad thaiba voltam, de egyébként a Deákon sincs másképp. 

  2019.05.31 16:16
Üvegtészta csirkével, fafüllel, bambusszal. Üvegtészta minimális mennyiségű zöldséggel és csirkehúsmorzsák. Nagyítóval kell keresni a húst. Drágán sok tésztát és zöldséget kapsz, csak a húst sajnálják ki belőle.

  2019.05.06 15:36
Nagyon sokat kell várni a nyugati padthai-ba. Nem túl barátságosak a pultosok és a teának romlott tea íze van. Kicsik az adagok és szeretik kispórolni a húst az ételből. Második alkalom után ment a hasam, mikor itt ettem. A barátnőm ugyan erre panaszkodott.

Padthai Wokbar Márkáról

A Pad Thai egy fast casual étteremlánc, amely 2012-ben nyitotta meg az első egységét Budapesten, az Október 6. utcában. Az ázsiai ételeket kínáló üzletlánc azóta hat további egységet is nyitott a fővárosban. Budán kettőt (a Kolosy téren és a Mammut bevásárlóközpontban), Pesten pedig négyet (a Bazilika mellett, az Egyetem téren, a Nyugati pályaudvarnál, az Árkád bevásárlóközpontban és a Gozsdu udvarban). Az éttermek jellegzetessége, hogy a mindig friss alapanyagokból a vendégek állíthatják össze az elfogyasztani kívánt ételt, amit egy nyitott látványkonyhában készítenek el a séfek. A lehetséges variációk száma végtelen, az összeállítás teljesen személyre szabható, az alapoktól kezdve (rizsek, tészták, zöldségek), a húsos és vegetariánus feltéteken át, a változatos ízvilágú szószokig. A wok bárban felszolgált fogások bármilyen életmódba beilleszthetőek, legyen szó akár vegetariánus, vegán, gluténmentes étrendről, esetleg inzulinrezisztenciáról vagy laktózérzékenységről.

Ha Önnek bármilyen panasza vagy észrevétele volt az étterem működésével kapcsolatosan, vagy vendégként szerzett tapasztalatát szívesen megosztaná másokkal, a panaszok.com felületet kínál erre.