OTP Bank
panaszok-OTP Bank - Logo

OTP Bank

Panaszok
57
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.04.08 14:52
2022.04.08.-án a Váci út 139 ben lévő ATM ből pénzt akartam felvenni. A felvenn i kívánt összeg 180.000 ft volt. A gép csak 80.000 forintot adott ki, és kíírta, hogy "Ha nem kapta meg a teljes igényelt összeget, akkor hívja a .....telefonszámot." Eközben a bankszámlámról az OTP levonta a 180.000 forintot. Hívtam. Mindenféle ismertetőt kellett végighallgatnom, majd jött a "minden munkatársunk foglalt" üzenet. Kb. fél órát kellett várakoznom, mire az ügyintéző felvette a telefont. Rengeteg adat alapján azonosítottak, majd kb 10 percig "ismertették a jogaimat". Félbeszakítottam a Hölgyet és próbáltam megtudni a fontos kérdésemre a választ, hogy mikor kapom vissza a pénzemet? Tájékoztattak, hogy ez nem olyan gyors folyamat, vagyis kiderült hogy csak 15 munkanapon belül postázzák a címemre a levelet amiben majd valamit megállapítanak.... és majd, valamikor jóváírják az összeget, ha jogos a panaszom.... Felháborítónak tartom, hogy ez ennyi időbe tellik, és ilyen lazán kezelik az ilyen panaszokat, nekem a pénzemre AZNAP VOLT SZÜKSÉGEM!!! VALÓSZÍNŰLEG SOHA TÖBBÉ NEM VÁLASZTOM AZ OTP BANKOT, ÉS ERRE ISMERŐSEIM FIGYELMÉT IS FEL FOGOM HÍVNI! ÉS KÍVÁNCSIAN VÁROM, HOGY UGYAN MIKOR FOGOM EZT A PÉNZT VISSZAKAPNI.....

OTP Bank Márkáról

Az OTP Bank Nyrt. Magyarország legnagyobb kereskedelmi bankja, amely Közép- és Kelet-Európában csaknem 1500 bankfiókot működtet, kilenc országban több, mint 13 millió ügyfelet kiszolgálva. 1949. március 1-jén jött létre az Országos Takarékpénztár Nemzeti Vállalat, a mai OTP Bank jogelődje. Az OTP Bank 1990-ben alakult részvénytársasággá. A cégben 2012. december 31-én a magyar tulajdonhányad 29,1%, a külföldi: 70,9% volt. A legnagyobb részvénycsomaggal, 8,88%-kal a tatár Rahimkulov testvérek rendelkeztek.

A Panaszok.com segítségével az OTP Bank felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.