OTP Bank
panaszok-OTP Bank - Logo

OTP Bank

Panaszok
58
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.03.17 18:42
Hiába tettem panaszt,falusi csok kérelem elutasítására,normális választ nem kaptam! Nem igaz,amit állítanak! Térkép nem egyezik a valósággal. Utána jártam,nincs mit javíttatni.A hiba náluk van,de elismerni nem tudják. Miért nem kaptam számlákat? Ügyszám? Szerződésszám? Sehol semmi. Levették a pénzem, és hiába bizonyítasz ,nem érdekel senkit. A baki utàn meg nem néznek! Talán majd a fogyaszóvédelem hatásosabb lesz mint a “belső ellenör”

  2020.01.10 20:05
A mai napon az 1081 Budapest Népszínház utca 3-5. alatti OTP bankfiókban a kártyámat, rajta egy havi fizetésemmel, elnyelte az automata. A hibavonalat tárcsázva, 30perc telefonálás után azt az információt kaptam, hogy az érintős kártyámat ne dugjam be az ATM kártya nyílásába, így elkerülhető a probléma. Első körben 1hetet mondtak, hogy visszakapom a kártyám, majd tájékoztattak, hogy a bankfiókban ingyenes lesz a kp felvétel, mivel önhibámon kívül történt az eset. A kp felvétel NEM VOLT INGYENES, az ügyintéző helytelenül járt el, amikor levonta a kp felvétel díját a számlámról. 2 órás telefonálás után kiderült, hogy 3 hét, mire megkapom a kártyám, ha betelefonálok, és érdeklődöm, hogy sikeresen ki tudták-e emelni az ATM-ből a biztonságis munkatársak a kártyám. Természetesen, a bank nem értesít, arra nincs keretük, csupán az megy, hogy 5 ügyfélszolgálatos emberből 5 embert úgy képezzenek ki, hogy azok ne mondjanak egyező információt a kétségbeesett ügyfél számára. Aki teheti, a Népszinház utcai bankfiókot kerülje el, főként azt a "kedves" úriembert, akire csak azért nem tettem név szerint panaszt, mert a nevét nem jegyeztem meg. Emberségből levizsgázott. Ahol csak lehet, panaszt teszek ellene, valamint a helytelen eljárás ellen is. A pénzemet inkább más bankra bízom, amint megérkezik a kártyám, ami a változatos tájékoztatás alapján akár 5 hét is lehet. Attól sem zárkózok el, hogy bírósághoz forduljak, fogyasztói jogaim megsértése miatt.

  2019.11.19 09:50
AZ OTP westend közepén lévő ATM kártyakiadó motorja rosszul működött, beragadt a kártyám. 6 hét után se kaptam semmilyen értesítést, információt, hogy mi történik, hol a kártyám, mikor kapom vissza.

  2019.05.20 10:36
A netbankot szerettem volna használni és pénzt elutalni, de befagyott az oldal és közben nyomogattam az elfogadás gombot mérgemben és észre vettem, hogy kétszer vonta le az összeget a számlámról. Hogy lehet, ha direkt be kell írni mindent pontosan, hogy az ilyen ne forduljon elő?

OTP Bank Márkáról

Az OTP Bank Nyrt. Magyarország legnagyobb kereskedelmi bankja, amely Közép- és Kelet-Európában csaknem 1500 bankfiókot működtet, kilenc országban több, mint 13 millió ügyfelet kiszolgálva. 1949. március 1-jén jött létre az Országos Takarékpénztár Nemzeti Vállalat, a mai OTP Bank jogelődje. Az OTP Bank 1990-ben alakult részvénytársasággá. A cégben 2012. december 31-én a magyar tulajdonhányad 29,1%, a külföldi: 70,9% volt. A legnagyobb részvénycsomaggal, 8,88%-kal a tatár Rahimkulov testvérek rendelkeztek.

A Panaszok.com segítségével az OTP Bank felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.