OTP Bank
panaszok-OTP Bank - Logo

OTP Bank

Panaszok
57
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.03.18 13:47
2 hónappal ezelőtt a párom ki akart venni egy nagyobb összeget a Deák Ferenc térnél lévő ATM-ből. Hallotta, hogy a gép számolja a pénzt, de nem adott ki semmit. Megpróbálta újra, és ugyanez történt. Mivel ő nem magyar, így engem hívott, hogy azonnal szóljak a banknak. Ezt rögtön meg is tettem. Azt mondták, hogy ez lehetetlen, ez nem történhetett meg. De igen! Majd nagy nehézségek, telefonálások, e-mail-váltások és bankba járás után, 2 hónap elteltével elutalták a jogosan visszajáró összeget.

  2019.03.18 13:38
ATM-ből szerettünk volna pénzt felvenni. A gép kiszámolta a pénzt (lehetett hallani, ahogy pörgeti), aztán nem adott semmit, csak a bizonylatot. Ebből kiderült, hogy a számláról levonta az összeget. Az ATM-en nincs telefonszám, tájékoztatás, hogy ilyenkor mi a teendő. Miért??? Később megpróbálkoztunk egy kisebb összeggel, hátha beakadt, de nem, azt simán kiadta. Futottunk a bankba, szerencsére még nyitva voltak. Ott tájékoztattak bennünket, hogy majd ha az ATM kezelője kimegy a géphez (nem most azonnal vagy holnap, hanem majd egyszer), akkor ellenőrzi, és megkaphatjuk a pénzünket. Hurrá!

OTP Bank Márkáról

Az OTP Bank Nyrt. Magyarország legnagyobb kereskedelmi bankja, amely Közép- és Kelet-Európában csaknem 1500 bankfiókot működtet, kilenc országban több, mint 13 millió ügyfelet kiszolgálva. 1949. március 1-jén jött létre az Országos Takarékpénztár Nemzeti Vállalat, a mai OTP Bank jogelődje. Az OTP Bank 1990-ben alakult részvénytársasággá. A cégben 2012. december 31-én a magyar tulajdonhányad 29,1%, a külföldi: 70,9% volt. A legnagyobb részvénycsomaggal, 8,88%-kal a tatár Rahimkulov testvérek rendelkeztek.

A Panaszok.com segítségével az OTP Bank felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.