OTP Bank
panaszok-OTP Bank - Logo

OTP Bank

Panaszok
57
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.01.06 12:11
OTP a közös kártyánkról átutalást hajtott végre engedélyünk nélkül, a feleségem hitelkártyájára, tartozás megfizetés címen. Minden hónap elején 60.000.-Ft törlesztőt részletet utalok a számlára. Nem értem milyen 10.422.-Ft tartozás rendezés címen vont le a közös számlánkról. 

  2019.05.02 20:05
Szerettünk volna hitelből felépíteni egy emeletet. Megvásároltunk egy tetőteret. Mindent elmondtak, hogy mit kell csinálnunk még, melyik papírok kellenek stb, és így nem lesz gond a hitellel. Mi mindent megcsináltunk, minden papírt beszereztünk. Kifizettük a tervezőt, az építtetőkkel is lebeszéltünk mindent. Több havi utánajárással mindent meg is csináltunk. Nem kevés pénzünkbe került. Az utolsó pillanatban mégis elutasította a bank a kérelmet, pedig a hölgy azt mondta, hogy biztos meg fogjuk kapni. A fizetésünk is elegendő hozzá. Erre mégsem adták meg. Senkinek nem ajánlom őket.

OTP Bank Márkáról

Az OTP Bank Nyrt. Magyarország legnagyobb kereskedelmi bankja, amely Közép- és Kelet-Európában csaknem 1500 bankfiókot működtet, kilenc országban több, mint 13 millió ügyfelet kiszolgálva. 1949. március 1-jén jött létre az Országos Takarékpénztár Nemzeti Vállalat, a mai OTP Bank jogelődje. Az OTP Bank 1990-ben alakult részvénytársasággá. A cégben 2012. december 31-én a magyar tulajdonhányad 29,1%, a külföldi: 70,9% volt. A legnagyobb részvénycsomaggal, 8,88%-kal a tatár Rahimkulov testvérek rendelkeztek.

A Panaszok.com segítségével az OTP Bank felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.