OTP Bank
panaszok-OTP Bank - Logo

OTP Bank

Panaszok
55
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.04.08 14:52
2022.04.08.-án a Váci út 139 ben lévő ATM ből pénzt akartam felvenni. A felvenn i kívánt összeg 180.000 ft volt. A gép csak 80.000 forintot adott ki, és kíírta, hogy "Ha nem kapta meg a teljes igényelt összeget, akkor hívja a .....telefonszámot." Eközben a bankszámlámról az OTP levonta a 180.000 forintot. Hívtam. Mindenféle ismertetőt kellett végighallgatnom, majd jött a "minden munkatársunk foglalt" üzenet. Kb. fél órát kellett várakoznom, mire az ügyintéző felvette a telefont. Rengeteg adat alapján azonosítottak, majd kb 10 percig "ismertették a jogaimat". Félbeszakítottam a Hölgyet és próbáltam megtudni a fontos kérdésemre a választ, hogy mikor kapom vissza a pénzemet? Tájékoztattak, hogy ez nem olyan gyors folyamat, vagyis kiderült hogy csak 15 munkanapon belül postázzák a címemre a levelet amiben majd valamit megállapítanak.... és majd, valamikor jóváírják az összeget, ha jogos a panaszom.... Felháborítónak tartom, hogy ez ennyi időbe tellik, és ilyen lazán kezelik az ilyen panaszokat, nekem a pénzemre AZNAP VOLT SZÜKSÉGEM!!! VALÓSZÍNŰLEG SOHA TÖBBÉ NEM VÁLASZTOM AZ OTP BANKOT, ÉS ERRE ISMERŐSEIM FIGYELMÉT IS FEL FOGOM HÍVNI! ÉS KÍVÁNCSIAN VÁROM, HOGY UGYAN MIKOR FOGOM EZT A PÉNZT VISSZAKAPNI.....

  2022.03.17 18:42
Hiába tettem panaszt,falusi csok kérelem elutasítására,normális választ nem kaptam! Nem igaz,amit állítanak! Térkép nem egyezik a valósággal. Utána jártam,nincs mit javíttatni.A hiba náluk van,de elismerni nem tudják. Miért nem kaptam számlákat? Ügyszám? Szerződésszám? Sehol semmi. Levették a pénzem, és hiába bizonyítasz ,nem érdekel senkit. A baki utàn meg nem néznek! Talán majd a fogyaszóvédelem hatásosabb lesz mint a “belső ellenör”

  2022.03.03 16:38
Hosszú évek óta járok az Alle OTP fiókjába havonta egyszer a közös ktg-et befizetni. Idáig is sokat kellet várni 20, néha 30 percet is, a kp ki és befizetés kategóriában, míg ez egyéb ügyfelek sokkal rövidebb várakozás után sorra kerültek, holott a "mi ügyünk" (elég sokan járnak közös ktg befizetésért) csak 1-2 perc. Ma 11:53::20 kor húztam a sorszámot. 1 óra várakozás után egy ügyfél hangosan felszólat, (nálam korábban érkezett) hogy mi folyik itt, hogy-hogy a pénzfelvétel szünetel? A válasz az volt, hogy a gép nem érkezési sorrendben adja számokat, ők nem tudnak mit csinálni. Majd még eltelt negyed óra az ügyfél ismét panaszkodott. Ezt feltehetőleg" meghallotta " a gép , mert rögtön ő jött, 15-ös sorszámmal. majd negyed óra múlva a 17-es jött. Hopp, én a 16-os vagyok , miért maradtam ki? szóltam, Biztos nem figyelt, volt a válasz. Erre minden ügyfél hangosan, NEM, KIMARADT A 16-os. Biztos nem a személyem ellen volt, mert odáig én meg sem szólaltam. 11 asztalnál lehet ügyet intézni. Velem szemben a bejáratnál 2 asztalnál ült 1-1 fiatalember, ők valóban végig dolgoztak az 1, 2, 3 asztalnál miért nem volt senki, ? Máskor azt a válasz kaptuk , hogy szülésin, betegállományban, szabadságon van stb.(hisz mi is emberek vagyunk) na de mindig? Ugyanis minden hónapban ez van. Miért nem vesznek fel még embereket.? Hogy minden asztalnál üljön valaki? Amikor itt az Alléban megnyílt az OTP, az első 2 pultnál csak pénz be és kifizetés volt Gyorsan ment Ezt korszrűsítették, azaz megszűntették. Sajnos máshol nem tudom(juk ) befizetni a közös költséget. Vissza kéne állítani a régi rendet, amikor még volt pénztár, vagy több embert felvenni, vagy munkaidőben üljenek minden asztalnál munkatársak, vagy figyeljenek jobban, hogy minden tipusú üggyel arányosan kerüljenek sorra az ügyfelek 13:31kor végeztem, Kérem változtassanak valamit. Pénz hiányra pont az OTP-nél nem lehet hivatkozni és nem választom az átutalást, Időpontot nem lehet erre foglalni.

  2021.08.31 16:02
Az OTP Bank-nál szerettem volna fiamnak OTP Junior számlát nyitni. Az online felületen kitöltöttem a kérelmet, és már csak a szerződés aláírása miatt mentünk el a bankfiókba (Budaörs, Szabadság út 131/A). Az ügyféltérben kb. heten várakoztak. Az egyes ablakoknál különböző ügyeket intéztek, így esett, hogy 80 perc várakozás után sem kerültünk sorra, miközben sokan kicserélődtek körülöttünk. Miután láttuk, hogy egyes ügyintézőknél akár 1 órát is eltölt egy-egy ügyfél (számlanyitás és még nem tudom, milyen ügyekben), megkérdeztem, hogy még mennyit kell várnunk. Türelmünket kérték, még néhány percre - a türelmünk viszont elfogyott, úgyhogy otthagytuk a bankfiókot. Egy évvel korábban a lányommal ugyanezt végigcsináltuk egy másik bankfiókban (Budaörs, Sport út 2-4), de akkor azt hittem, csak rosszkor, rossz ügyintézőnél jártunk. Általánosságban véve panaszomat azért írom, mert a banknak erősen javítania kellene az ügymeneten. Biztosan vannak elkerülhetetlen azonosítási procedúrák, de egy számlanyitás ne tartson 60+ percig!

OTP Bank Márkáról

Az OTP Bank Nyrt. Magyarország legnagyobb kereskedelmi bankja, amely Közép- és Kelet-Európában csaknem 1500 bankfiókot működtet, kilenc országban több, mint 13 millió ügyfelet kiszolgálva. 1949. március 1-jén jött létre az Országos Takarékpénztár Nemzeti Vállalat, a mai OTP Bank jogelődje. Az OTP Bank 1990-ben alakult részvénytársasággá. A cégben 2012. december 31-én a magyar tulajdonhányad 29,1%, a külföldi: 70,9% volt. A legnagyobb részvénycsomaggal, 8,88%-kal a tatár Rahimkulov testvérek rendelkeztek.

A Panaszok.com segítségével az OTP Bank felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.