Összes Panasz

  2021.01.22 14:41
Sajnos figyelmetlenség miatt, elütöttem egy betűt a regisztrált e-mail címhez, nem vettem észre, így nem tudtam belépni az applikációba, amiért fizettem (nem keveset) ezt jelezve Andreának, lekezelő stílusú választ kaptam, hogy “ő ezt nem érti, nem tud mit kezdeni vele, és amúgyis több 1000 ember használja az appot és nekik nincs gond vele, csináljak új e-mail címet regisztráljak azzal” nyilván neki sem tűnt fel az elütés, majd ma amikor észrevette a hibát, rögtön jött “én nem szóltam neki, hogy elütöttem a betűket” ( amit ugye nem vettem észre, egyébként nem álltam volna értetlenül segítséget várva egy olyan embertől akinek fizettem a szolgáltatásáért) majd amikor bocsánatot kértem a figyelmetlenségemért, és meg mertem jegyezni a válasz stílusát megkaptam, hogy én “nem vagyon százas, és egy életre elvágtam magam előtte” Ezután törölt az appból amit én 3 hónapra kifizettem, és egy napot sem tudtam használni, letiltott instagramról is, a pénzem pedig hiába kértem vissza, természetesen nem kaptam meg. Én semmi sértőt bántót nem mondtam, erre természetesen a privát üzenetek a bizonyítékok, amikről screenshot készült, így bizonyítani is tudom. Fizettem egy szolgáltatásért amit nem tudok használni, mindemellett lekezelő stílusban is bánt velem. 

  2021.01.21 20:04
Spinning kerékpárt rendeltem ami minőségileg erősen kifogásolható volt. 14 napon belül az utasítás szerint visszaküldtem a terméket, sms-t is kaptam a postai csomag kézbesítéséről miszerint a címzett átvette a kerékpárt. Telefonon elérhetetlenek, e-mailra nem válaszolnak, pénzt nem utaltak. Mit javasolnak mi a teendő?

  2021.01.21 17:40
Azzal a problémával fordulok Önökhöz, hogy a megrendelt termékeimet a postára kértem, és ki is lett szállítva. Viszont az utóbbi időben, minden értesítés nélkül átadták a termékeket olyan futárszolgálatnak, akik nem is szállítanak postára. Szeretném, ha továbbra is a postára szállítanák nem a futárszolgálattal. Az ügyintézőkkel felvettem a kapcsolatot, ők pedig érdemi válasszal nem szolgálnak.

  2021.01.21 11:30
A megrendelt szemüveg használhatatlan. Ha tudom, hogy ilyen gagyi, nem rendelem meg! Alig lehet állítani és nem történik semmi akkor sem ha mégis sikerül tekerni rajta. Szeretném visszaadni a szemüveget, és kérem vissza a pénzem! Nem vagyok megelégedve vele! Vissza küldöm arra a címre ahonnan érkezett és szeretném a kifizetett összeget postafordultával vissza kapni.

  2021.01.21 11:02
Tisztelt Cím! 2020.12.29-én rendeltem önöktől egy termékeket: Női virággal díszített fülbevaló arany színben, illetve Filc - 40 darab. Az árut 2021.01.20-án vettem át a Postán és meglepve tapasztaltam, hogy a Női virággal díszített fülbevaló arany színben nincs a csomagba. Kérem segítsenek, hogy vagy az árut kapjam meg minél hamarabb, vagy a pénzt utalják vissza!

  2021.01.21 10:35
Tisztel Cím! 20 éve vagyunk hűséges vásárlói a Penny Marketnek. Mi is mint több ezren gyűjtöttük a kicsinknek a hűségpontokat a plüss párnára. Ha a férjem vásárol Ő a kártyára gyűjtötte, ha Én vásároltam akkor a pontokat kértem el. Amikor együtt vásároltunk változó volt. Évtizedek óta vásárolunk a Makói üzletükben nap mint nap, de egyetlen pénztáros sem mondta, hogy egyféle formában gyűjtsük a pontokat. Nagy örömmel mentünk a pontokat beváltani, ahol kiderült, hogy nonono..., hát így nem lehet...!!!! csak egyik formula váltható be. 120.000,- Ft-ért-ben vásároltunk és akkor soha szóba sem került ez a téma. Még aranyosan meg is jegyezték, hogy sajnos más is járt így. Én ezt felháborítónak tartom és nagyon igazságtalannak. Mondtuk, hogy ott hagyjuk a kártyát is amin a gyűjtött pont van és tegyék össze a kettőt. Nem csalni szeretnénk, csak hozzá jutni annak a sok-sok ezer forint elköltése után a megérdemelt jutalomhoz. Gondolom ekkora Cégnek nem okoz egy 4.000,- Ft-os plüss párna ekkora gondot, de sajnos Mi azt látjuk, hogy igen nagy gondot okozott. Sajnáljuk és szerintünk mivel információ nem hangzott el és leírva sincs szerintem sehol ez a VEVŐ becsapása.