Összes Panasz

  2021.09.13 20:59
Mi egy munkavédelmi cipőt rendeltünk 2021.08.12-én, átutaltuk az összeget annyit kaptunk emailben, hogy a státuszunk megváltozott,az összeg megérkezett. Azóta is várjuk/várhatjuk a csomagot. Telefonon nem elérhetők, nem válaszolnak! Egy lehetőség van náluk fizetés szempontjából az előre utalás utánvételes nincs! Csalók!

  2021.09.13 14:37
T. Hair shop. A tegnapi nap folyamán igénybevettem szolgáltatásukat, egy festés/ vágás/ szárítás erejéig, a Corvin plázában található üzletükben.A végeredménnyel maximálisan meg voltam elégedve. Viszont engedtessék meg, hogy megjegyezzem. Volt ott egy férfi alkalmazottjuk, aki miközben én a festékkel a hajamon várakoztam, minősíthetetlen stílusban és hangnemben nyilvánult meg! Igaz, nem volt a mondandójának konkrét megszemélyesítése. Viszont az elégedetlenségének tán nem a vendégek előtt kéne történnie.Roppant kellemetlenül éreztem magam egyetemben a többi várakozóval. Ez egy olyan érzetet generált bennem, hogy eltekintenék a továbbiakban az önök üzletének látogatásától. Üdv: Anikó

  2021.09.13 10:24
Üdvözlöm Önöket! Rendszeres vásárlója vagyok a siófoki Tesco Vak Bottyán utcai üzletüknek,és most már rendesen felháborít az,hogy a Royal sütőde szeletelt kenyere elviekben friss,és másnapra máris penészes!Kérném önöket,hogy a minőséggel kapcsolatos vegyék fel a beszállítóval a kapcsolatot,mert ez így nem jó önöknek sem hosszú távon.Sajnos akkor kénytelen leszek más üzletláncot keresni,ahol a mindennapi bevásárlást megoldom.Míg saját kenyeret sütöttek,sokkal jobb volt,és némileg tovább maradt fogyasztható. Megértésüket köszönöm!

  2021.09.11 09:42
Tisztelt Cím! A tegnapi napon 2021.09.10.-én kiskorú gyermekem a szolnoki felső Szabadi réten lévő Média Markt üzletben egyedül vásárolt egy Ear pods típusú füllhallgatót. Már vásárlás közben tapasztalta, hogy az eladók cseppet sem voltak segítőkészek, így termék ismeret hiányában magára utalva választott fülhallgató típust, a nála lévő telefon készülékéhez. Miután a pénztárnál kifizette és még az üzlet ajtóban ki bontotta a terméket a csomagolásból tapasztalta meg, hogy sajnos nem megfelelő típust választott. Ezután ő azonnal az üzlet ajtóból visszafordulva kereste az ügyfélszolgálat munkatársait, segítséget remélve, akik elutasították a szóban tett visszavét kérelmét, mondván ki bontotta a terméket, ezáltal az sérült. Mellékelt képeken fotózva küldöm a termékről a képeket, teljesen makulátlan állapotú, minimális felbontással járó csomagolási sérüléssel rendelkezik. A termék sem próbálva, sem használva nem volt, hisz nem megfelelő a típus, ráadásul ideje sem volt, kb. 5 perc alatt. Kérem az ügy mihamarabbi kivizsgálását és a termék cseréjét.

  2021.09.10 22:23
Többszőr rendeltem a Pizza-King től a munkahelyemre . Eddig mindig sikerült kiszállítani , az utolsót valahogy nem. Össze vissza hazudoznak , hogy itt volt a futár de nem ért el telefonon ! Érdekes akik eddig szállítottak elértek ! Majd a központ közölte , hogy ide nem szállítanak , mert a XI.ker Kamaraerdei út az a XX.ker hez tartozik ! 20:26 korvették fel a rendelésem 22:17 re sikerült kideriteni , hogy nem szállítanak ide ! Ezt a problémát el küldöm a fogyasztóvédelemnek is . Mellékelem az eddigi rendeléseimet amik valami miatt célba értek probléma nélkül .

  2021.09.10 12:57
Már 8 éve rendszeresen vásárlok a VISA kártyáimmal fizetve és első alkalommal most nem fogadták el... Furcsának találom, hogy a főnök is azonnal elutasit és nem a kassza kezelőt ellenőrzi, mert nyilvánvalóan nem nyomta meg a megfelelő gombot a fiatal hölgy.... Több tréningre lenne szükség ebben a boltjukban?