Összes Panasz

  2021.03.19 09:19
Rendeltem egy gamer/irodai széket. A termék hibásan érkezett, össze se lehetett szerelni. Fotók is bizonyítják. A termék vissza lett küldve azonban a cég arra hivatkozva hogy nem magánszemélyként hanem cégként rendeltem nem élhetek az elállás jogával. Sem a pénzt nem utalják vissza, de másik termékre sem cserélik- mondjuk a szék minősége is kifogásolható árához képest.

  2021.03.17 13:16
2021 március 1-én rendelt és kifizetett terméket mai napig nem szállították ki. A telefonhívásra nem válaszolnak, e-mailben elküldött reklamációra nincs válasz. A kiszállítás folyamatának ellenőrzésekor csupán a "csomag elküldve" információ jelenik meg, immáron 2 hete. A futárszolgálat a webshophoz irányít, ami viszont elérhetetlen. Lemondanám a megrendelést, kérném vissza a befizetett összeget, de nincs kitől.

  2021.03.13 10:16
Üdv Szeretnék panaszt tenni B. Róbert a Fehérgyarmati biztonsági őre csúnyán bánik az emberekkel. Mai nap folyamán ki kellett mennem egy másik kosárért a kasszánál és azt mondta nekem az ajtó kinyitásánál ezt nem lehet hölgynek nevezni. És persze kinek másnak kellene kinyitni. Nem vagyok hajlandó annyi ember előtt ezt eltűrni már több alkalommal gorombáskodott velem.

  2021.03.12 17:38
Reklamációmra többször is ugyanazt a kitérő választ kaptam. Küldtem jó minőségű képeket, válasz feldolgozhatatlan, google-ról letöltött, nem azonosítható a termék. Pedig egyértelmű volt felismerhető. Webes felületen többször is reklamáltam eredménytelenül, nem tudom még mit kellene tennem. Többször rendeltem más web áruházból probléma mentesen termék vissza utalás vissza. Csak ugyanazt a szabvány választ kapom már sokadszorra.

  2021.03.12 16:34
Tisztelt Penny Market! A mai napon olyan történt, amit eddig önöknél nem tapasztaltam. Gondolkoztam is, hogy írjak vagy sem, de úgy döntöttem írok én a Lengyel Gyula ker.szak.isk.végeztem, tehát ismerem a dolgokat én is dolgoztam több kereskedelmi egységben. A mai nap az történt 2021.03.12. 13.30 körül, hogy oda értem a kasszához és az előre csomagolt pulyka kolbászt még beleraktam még egy zacskóba mióta vírus van így teszek hiszen a kasszás pénzt kezel stb. Na a kasszás hölgy fogta és leszaggatta róla mondván így nem tudja leolvasni (eddig mindenki le tudta olvasni),mondtam miért teszek így vírus stb.Borzasztó hangnembe arrogánsan elkezdett velem hangoskodni. Kérdeztem miért emelte fel a hangját,azt mondta majd megtudom milyen az ha ő kiabál,majd mivel nem hallottam pontosan mennyit kell fizetnem ezért is kaptam. Megjegyzem évek óta járok önökhöz vásárolni eddig mindenki kedves volt velem,szeretem a boltot mindig jóáron veszem önöktől a ariel 4,7 mosóport,akciós omniát meg mindent.Szóval a vége az lett, hogy a hölgy oda vágta a pultra a visszajáró aprót. Mint egy kutyával, úgy beszélt a kasszás velem.Én értem, hogy nehéz meg elegük van, fáradtak, na de mégis...!Panaszt tettem a vezetőnél,nagyon udvarias, kedves volt,elnézést kért,de annyira... ,szóval ilyen még nem történt velem!!!Az üzlet a 18.kerületben a Margó Tivadar-Baross utca parkolójánál van.Sajnos miután a vezetővel tisztáztuk a helyzetet,még a boltban összefutottam az eladóval, és hát ott folytatta ahol abbahagyta, megint kaptam már bocsi, hogy így fejezem ki magam pedig szegről-végről kolléga lennék vagy mi. Sőt még a kolléganője is mellé állt, hogy mi vevők milyen borzasztóak vagyunk.Pedig csak egy vacsorához valóért szaladtam be ,ez lett belőle. Tisztelettel:egy vevő!

  2021.03.12 10:35
T.C. Hogy történhet az meg, hogy azért nem tudom átvenni a csomagomat, mert kifogyott a papír. Egyáltalán minek a papir. Abból is látszik, hogy a papír kiadó tartó tele volt otthagyott banki értesítésekkel. Egy 100 ft-os papirtekercs miatt, most átszállítják a csomagokat a 4. Es postára. Mehetünk oda sorba állni. Ez tébolyda. Mi van a vírussal? Nem voltam rest megnézegetni az otthagyott értesítéseket, melyből kiderült, hogy már 18 órával korábban jött a kifogyást jelző csík az értesítéseken. Miért kell bosszantani az amúgy is depis embereket. Kívánom önöknek, hogy fogyjon ki a papír.