Összes Panasz

  2020.07.08 10:11
A panaszom a következő lenne. Sajnos, ahol lakom, az internet nem megfelelő. A faluban van minden szolgáltató, többféle sebességű internet elérhető! Itt fent viszont csak az invitel(digi) 5mbps-os internete van, ami a mai világban nem használható egy normál háztartásban 3+ főre. Gyakorlatilag, ha az ember le szeretne tölteni valamit, arra órákat, sőt olykor napokat kell várni. Csatolok egy képet, amin látszik a sebesség. Remélem a közeljövőben lesz ezzel kapcsolatban változás, mert a jelenlegi helyzet nem megfelelő.

  2020.07.07 18:45
Rendeltem egy csomagot, és csak a DPD-t lehetett választani, csak házhozszállításra. Megkaptam az értesítést tőlük, hogy hétfőn szállítják. Jelenleg fél napot vagyok tanfolyamon, és fél napot otthon, de gondoltam, csak megoldható, hogy ne kelljen otthon lennem egész nap. Hétfőn 9 órakor kaptam egy sms-t, hogy 10 és 11 között jön a futár. Próbáltam elérni őket minden lehetséges módon, hogy megspóroljam az utat a futárnak, ugyanis délelőtt van a tanfolyam, és nem vagyok otthon. Nem sikerült. Amikor a futár felhívott, hogy ott van, vázoltam neki a helyzetet, és megkérdeztem, nem tudná-e délután hozni. Erre nem volt mód. Felhívtam az ügyfélszolgálatot. A hölgy meg sem próbált segíteni. Elmondtam neki is, hogy kb 1 óráig hol tartózkodom, tudják-e oda szállítani a csomagot délelőtt, ha átkérem arra a címre. Nem tudta megmondani a napszakot sem, és nem tudják előre, hogy mi lesz. 11 környékén írtak kedden, hogy délután 3-4 között jön a futár. 

  2020.07.07 17:31
Rendeltem a Bershka oldaláról. A  termék kép alatti leírásában az állt, hogy hófehér és nem átlátszó, de egy elefántcsont fehér színűt kaptam, ami átlátszó volt. A ruha anyagáról is más leírást adtak. Azt írták, hogy nyúlós,fehér mintás póló, de nem teljesen volt nyúlós... Igaz, a méretet én rontottam el, mert S-es méretet rendeltem M-es helyett, csak azt hittem, hogy olyan anyaga lesz, ami miatt jó lett volna a kisebb méret.