Összes Panasz

  2021.11.28 17:58
Ez a ceg egy vicc en komolyan mondom nektek. Nincs olyan hogy ne szakadozna azinternet. Mar bocsanat hogy igy beszelek de hihetetlen. Miota behuztak az optikai 1000-es internetet azota olyan mocskosul szar hogy ilyent meg Bangladesh se.. Folyamat szakadozik minden nap szakadozik. De ez az utobbi par nap viszi a palmat. Nincs olyan 5 perc mikor nem akkadozna anyira hogy ne lehessen hasznalni. Fujjj. Le is mondom ezt az elofizetest.

  2021.11.27 14:47
Hiányosan kapott rendelés, menübõl hiányzott a sültburgonya, amit elvitelre kértem. Az üzlet elhagyása után láttam, a blokkot sem kaptam meg. Csepeli Mc’donalds.

  2021.11.27 11:10
A Csomagpostas valószínüleg nem megbízható cég, mivel több hete rendeltem tőlük, az árú nem érkezett meg, és hírt sem kaptam tőlük, hogy mi van az előre kifizetett termékekkel. Ez a lényeg, nem tudom, miért kell 300 karakterre felturbóznom a témát. Nincs termék, én pedig már régen fizettem. Dr.Cs. Magdolna

  2021.11.26 11:07
A cégtől online vásárolt nagy értékű termékkel kapcsolatosan semmilyen tájékoztatást nem kapok, a kiszállítással nem tájékoztatnak sem internetes levélre, sem telefonos megkeresésre nem válaszolnak. Többszöri telefonos megkeresés alapján az ügyfélszolgálati telefon folyamatosan foglaltat jelez, az ügyintézőre minden alkalommal vártam 5-6 percet de soha senki nem veszi fel a telefont így a megvásárolt termékről nem kapok információt. Próbáltuk eltérő email címről is a megkeresést információt onnan sem kaptunk az 1 hete megrendelt áruval kapcsolatban. A regisztrált telefonszámon sem hívott senki sem vissza..

  2021.11.26 00:00
A mai nap személyesen bemenetek a TELEFON GYŐRI PLAZÁBAN LÉVŐ ÜGYFÉL SZOLGÁLTATÁS I ÜZLETÉBEN NEM FOGADTÁK EL FELESÉGEM TELEFONJÁN AKKOR AZ ADATEGYEZTETESET ,,,!! A FELESÉGEM MOZGÁSKORLÁTOZOTT, ÉS JAROKERETTEL NEM TUD BERÉNYI EGYEZTETNI,,, MEGALÁZTATÁS HOGY A HOZZÁTARTOZÓ MIÉRT NEM ÷ EGYEZTETHETŐ A CSALADTAGJANAK HA AZ MOZGÁSKORLÁTOZOTT ???????? Amikor reklamálni akkor meg Kirohogik az embereket, csak személyesen lehet ADATOT EGYEZTETNI,,,,,,,,DÜHÍTŐ ÉS MEGALAZO VISELKEDÉS, !!!!!! MÁR AZT FONTOLGATJA A CSALÁD HOGY LEVALTJUK A TELEFONT MÁSIKRA, ,MERT EZ TARTHATATLAN ELVISELHETETLEN ÉS MEGALAZO, ,,,,,!!!!!!,

  2021.11.25 17:52
Mai napon a Tesco Campona üzletben két Tesco disznótoros csomagot vásároltam volna, mert a hidegpulton akciósan 549 Ft.áron volt feltüntetve.A pénztárnál kiderült, hogy mégsem akciós.A pénztáros hölgynek jeleztem, hogy az árut így nem kérem.A válasz volt, hogy előbb leszámlázza, és ha a végén nem vonja le az akciós áron felüli árat a gép, visszaveszi.Mivel nem vonta le, ezért megpróbálta levonni a két árut, de ehelyett még kettő csomagot tett hozzá.Hosszú próbálkozás után sikerült levonni a két árut, de a közben hozzátett kettőt nem.Állította, hogy ez így jó, ha nem , akkor a Vevőszolgálatnál intézzem el.Ott a szolgálatban lévő hölgy már sóhajtva kérdezte, hogy melyik pénztár volt ez ? Egy dolog, hogy a hölgy nem tudja a pénztárgépet kezelni, de, hogy számolni sem tud, sőt annyi segítőkészség nincs, hogy helyben intézzük el a szemmel látható hibát, és külön még nekem kelljen a vásárlási időn felül ( egyébként is szokás szerint nagyon lassan haladt a sor ) kelljen időt tölteni, ez a vásárló teljes semmibe vétele, szégyen és gyalázat ! Mellékelem a szóban forgó számlát.