Office Shoes
panaszok-Office Shoes - Logo

Office Shoes

Panaszok
13
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.01.10 18:32
Vettem egy hete egy eredeti Calvin Klein cipot az Office shoesban a cipo ketszer volt a labamon majd a markajelzes tobb helyen megkopott es elkezdett levalni a felirat ,elkuldtek bevizsgaltatni majd elutasitottak a legalabb a termek cserejet ,  egy hetes 30ezer forintos ciporol beszelunk . Egy ilyen marka nem engedheti meg maganak ilyen selejt termekek arusitasat , undorito ceg senkinek nem ajanlom

  2021.11.07 21:11
2021. augusztus 28-án vásároltam egy GANT Bevinda cipőt az Office Shoes webshopjában. A cipőt október elején már vissza is vittem, mivel a jobb eleje kiszakadt és a bélése mindkettőnek egy hónap megkímélt használat során szétszakadt. Szerettem volna élni a garanciával, helyette kb lerázni próbálnak. Ahogy leadtam a cipőt két nap múlva már ott volt az email, hogy nyilván nem rendeltetésnek megfelelően használtam a cipőt és valószínűleg kicsi volt a lábamra és én tettem tönkre. Ekkor befenyegettem őket a fogyasztóvédelemmel. Erre elküldték az állítólag független (nyilván nem) bevizsgáló céghez, aki megállapította ugyanazt, mint ők, sőt hozzátették, hogy a cipő rosszul volt befűzve és attól ment tönkre. (megjegyzem, a cipőt befűzve kaptam). Nyilván eszembe se jutott hogy átfűzzem, mivel erre semmi nem figyelmeztetett a honlapjukon. Undorító egy brigád. Próbálom nem annyiban hagyni, de már minden emailbe beleteszik, hogy az Office shoes nem foglalkozik a Fogyasztóvédelem és a Békéltető Testület véleményével, magára nem veszi kötelező érvényéűnek. Ja és ez a mondat a független bevizsgáló cég véleményén is rajta van. Egyértelmű hogy összejátszanak. Nyilván rossz minőségű cipőket árulnak baromi drágán, a felelősség alól meg igyekeznek kihúzni magukat. Mindenki gondolja át, mielőtt velük kezd....

  2020.04.07 05:22
Februárban küldtem vissza a neten rendelt cipőt. Azota sem kaptam vissza a pénzem. Termeszetesen tobb emailt valtottam az ugyfelszolgalattal, utána neznek turelmemet kerik, újabban már nem is valaszolnak. Kritikan aluli, futhatok a penzem utan. Soha tobbet nem rendelek innen.

  2020.02.22 14:34
Vettem az Office Shoes-ban egy Tommy Hilfiger cipőt. Elolvastam a használati utasítást a cipő tisztításával kapcsolatban. Vettem egy szövet tisztítót ami a szennyeződések takarítására alkalmas. Száradás után a fehér cipőm besárgult. Visszavittem az üzletbe, elvitték kivizsgálásra. Azzal a jegyzőkönyvvel kaptam vissza, hogy a cipőt nem megfelelően tisztítottam semmilyen kártérítést nem vállaltak. Most van egy sárga cipőm es több tízezer Ft-ot kidobtam az ablakon.