Office Shoes
panaszok-Office Shoes - Logo

Office Shoes

Panaszok
11
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.04.07 05:22
Februárban küldtem vissza a neten rendelt cipőt. Azota sem kaptam vissza a pénzem. Termeszetesen tobb emailt valtottam az ugyfelszolgalattal, utána neznek turelmemet kerik, újabban már nem is valaszolnak. Kritikan aluli, futhatok a penzem utan. Soha tobbet nem rendelek innen.

  2020.02.22 14:34
Vettem az Office Shoes-ban egy Tommy Hilfiger cipőt. Elolvastam a használati utasítást a cipő tisztításával kapcsolatban. Vettem egy szövet tisztítót ami a szennyeződések takarítására alkalmas. Száradás után a fehér cipőm besárgult. Visszavittem az üzletbe, elvitték kivizsgálásra. Azzal a jegyzőkönyvvel kaptam vissza, hogy a cipőt nem megfelelően tisztítottam semmilyen kártérítést nem vállaltak. Most van egy sárga cipőm es több tízezer Ft-ot kidobtam az ablakon.

  2020.01.27 15:51
Január 11.-én rendeltem egy cipőt, azóta nem kaptam meg. Múlthéten elkezdtem telefonálgatni utána, a postán azt mondták visszaküldték a feladónak (office shoes), ezzel ellentétben a cég azt nyilatkozta,hogy a postán van. 

  2020.01.24 12:30
2020.01.17-én rendeltem és kifizettem 70ezer forint feletti értékben 7db cipőt. A vásárlást a hírlevélben küldött "bomba ár" "70% akció" csali szövegekkel megírt ajánlat alapján tettem. A rendelésben 3db olcsóbb, "bomba áras" termék volt és más is, ami megtetszett. A rendelés egy hét után még sehol, mert pont a csali termékek nem elérhetők. A hiány emailes jelzésében, gondolom a korábbiak miatt, már jelzik is, hogy mi megmondtuk, hogy nem biztos, hogy van... Úgy gondolom ez megtévesztés, az ügyfélszolgálat szerint ő nem tud mit csinálni, fogyasztóvédelem vagy békéltető testület. A vásárló megtartását ne tőlük tanuljuk..

  2020.01.15 15:38
Egy eve vettem az Office S.-ban egy Timberland bakancsot 37-es meretben. Mikor otthon kivettem a dobozbol eszre vettem a szaran egy feltuno karcolast. Eleg draga volt ahhoz, hogy ugy hagyjam. Vissza vittem es kicsertek es kb. egy het utan, ahogy leptem a cipoben oldalt lejott az anyag rola.. mikor vissza vittem volna, mar nem volt ebbol meret. Tehat maradtam a hibas cipommel a kezemben.