OBI
panaszok-OBI - Logo

OBI

Panaszok
60
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.04.27 14:38
Tisztelt OBI ! Lakásom felújításához a 009 számú Soroksári úti áruházukban több mint kétmillió összegben vásároltam építési anyagot, konyha fürdő butort csempét kádat szerelvényeket a lányom részére utóbb az A 06600352/0470/00022 számú számlával 1 db mosogató csaptelepet 29900 ft értékben. 2021 12 23 án , sajnos a felújítás elhúzódott a vásárolt terméket a szerelő bontotta ki és akkor szembesült vele hogy a csaptelep tartozék csomagja hiányzik és nem tudja felszerelni. Erre a hiányosságra nem voltam felkészülve nem bontogattam ki a csomagot. Elmentem az üzletbe reklamálni. Ott két ügyfélszolgálatos ügyintéző durva hangon kiosztott, hogy az én hibám miért nem néztem meg és ez a garancia kategória várjak máj 31 ig.Ez nem hibás termék hiszen még fel sem lett szerelve a hiányosság miatt ez a bolt feladata rendezni jóvátenni a hibát. Mivel a nehezen várt szerelő elment majd újra jön amikor tud így a munka darabba maradt.A termék dobozán sérülés nem volt celluksszal volt lezárva, igaz hiányzott róla a biztonsági huzal, /még 3 db csaptelepet vásároltam kád, mosdó,azokon volt ilyen azok rendben voltak/Kértem az összeg visszafizetését hogy vegyek mást, a szerelő mielőbb befejezhesse a munkát, ám ott megtagadták , kezembe nyomtak egy leíratot mely a kötelességemre figyelmeztet. Természtesen a vevő a hibás mert nem az utolsó pillanatban vásárol, előre nem tudta a munka elhúzódását sőt ezt a hibát nem is gondoltam nem mindennap vásárolok 30 ezer ft ért csaptelepet én 72 éves nyugdíjas vagyok. Ezt a kioktató stílust ezt a megalázó viselkedést, mások előtt még sehol nem tapasztaltam.Fel sem merült hogy az üzletnek is van felelőssége, mert ez a hiány nyilván lopásból eredhetett.Ők sem nézik meg amikor a garancia jegyet adták hogy minden rendben van e. sírok, fel ment a vérnyomásom. Konyha nélkül nem lehetünk én sürgősen megoldom a csaptelep vásárlást kérem szépen a pénzem vissza. Az már csak tetőzi a bajt hogy a Luna konyhabútor felszerelésénél derült ki hogy egy felső szekrény szerelvényei hiányoztak. Erről jegyzőkönyv készült majd várjak míg beszerzik és értesítenek . 17 db ból állt ez a termék 183835 ft volt szállítással, erre is azt mondták miért nem csomagoltam ki rögtön az originált árút.Mert az eladó azt mondta egy évig reklamálhatok ha valami hiányzik, azért voltam nyugodt és tapasztalatlan.Nem tudom ki követ el hibát? gyártó? a forgalmazó? Annyi biztos én a hiányzó terméket is kifizettem és károm van . Tisztelettel. N. Gréta

  2022.04.01 18:44
III.27.én , történő email érdeklődésemre a szolnoki obi áruháztól, félrevezető választ kaptam. Hogyan lehet, hogy felelősségre vonás nélkül a vásárlólat becsapják. 20 nm alapterület vakolására hamis félrevezető ajánlatot adtak. Később megvásároltam a kért munkához az ügyfélszolgálaton keresztül a valóban alkalmas anyagokat.Hogy végezhet ilyen felelőtlen szakmaiatlan munkát. Mi van ha az ő javaslatára vásárolok. 67 éves nyugdijas vagyok, viharkár érte az éplettnél kb 20 nm területen a vakolat lehullót, azt kell újra elkészíteni. Levelem mellékeltem, az ügyintéző nem magyarázhatja félre a felelőtlenségét. Megjegyzem, hogy nem ismerjük egymást.

  2022.03.16 19:38
A megrendelés db számra hiánytalanul megérkezett, de beépítés után kiderült, hogy a leszállított 5 db bukó/nyíló ablakból csak 4 db működik jól, az egyiknél hiányzik a bukó funkcióhoz szükséges vasalat a tokon. (fotót tudok mellékelni, ha szükséges) Kérem szíves válaszukat, hogy milyen módon lehetséges a probléma megoldása. Tisztelettel: H. Józsefné

  2022.02.03 22:12
Tisztelt OBI Panasziroda! A mai nap du 14-17 óra közt a Savoya parki üzletünkben ágy alá való, gurulós tárolót kerestem, de az emeleten a tárolók közelében nem találtam segítőket és hosszas bolyongás miatt a lépcső aljánál álló dolgozójukhoz fordultam. Pontosan nem tudni, miért áll ott, de ahelyett, hogy belenézett volna a laptopjá an az Obi honlapjára, azt válaszolta, hogy az Obi nem tart ilyen terméket, mert ő més sosem látott itt ilyet. Miután messziről utaztam oda, hazaérve a szállásomra , megnéztem a honlapon a tárolók címszó alatt, és több féle ágy alá való tárolót is láttam, többek közt épp olyat, amilyet kerestem. Egy gondom a termékleírással is akadt, és pedig, a 42 literes tároló hossza és szélessége meg van adva, de a magasságát nem találtam. Lehetségesnek tartom, hogy tévedek és nem jól kerestem. Üdvözlettel V. Katalin, csalódot vásárló Mátészalkáról.

  2022.01.28 12:50
Minőség ,és garancia írja magáról egy éppen olcsónak nem nevezhető áruház, ezenkívül " Az OBI minden színnel kapcsolatos kívánságát teljesíti: több mint 40 000 színárnyalatból választhat minden felületre: falra, fémre, kül- és beltérre egyaránt minden színárnyalat rövid idő alatt létrehozható és bármikor újra kikeverhető." Ez az állítása is hamis! Nem tudja teljesíteni a hirdetéseiben szereplő állításokat! Egy régebbi festék színre volt szükségem ( amit egyébként az egri Obi áruházban kevertek ki) Dobozon szereplő szín amire egy felragasztott szalag volt hívatott utalni állítólag már nem beazonosítható.De a jelenlegi a boltban található színskála alapján sem tudta az eladó a színt kikeverni. Kb félórás várakozás után került elő egy másik eladó ( jelzem, hogy az előző színt is ő készítette) nagy nehezen kikevert egy hasonló szint. Ami a hibás kijavításra váró fal felület színétől színárnyalatban elüt. az egy dolog, hogy munkaerő hiány van, de, hogy az általuk jelzett állításukat sem tudják teljesíteni, ez elfogadhatatlan! Ráadásul a pénztárnál a jelző készülék bejelzett, és csak akkor hallgatott el mikor a táskából kikerülő gyógyszer vonalkódját azonosították! Hát elég kellemetlen ügy!

OBI Márkáról

Az OBI egy német tulajdonú, európai hálózattal rendelkező barkácsáruházlánc. A vállalatot a németországi Észak-Rajna-Vesztfália tartományában található Wermelskirchenben alapították 1970-ben. Első magyarországi üzletüket 1995-ben nyitották meg Budapesten. Az eredetileg amerikai ötlet célja az volt, hogy 12 szaküzlet választékát egy tető alatt kínálják. Az OBI csoport mára vezető pozícióra tett szert a hasonló profilú áruházak között az európai piacon. Az OBI termékválasztéka négy területet ölel fel: műszaki cikkek, lakás kiegészítők, építkezéshez-felújításhoz kapcsolódó termékek, valamint a kerti cikkek. 


A Panaszok.com segítségével az OBI felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.