OBI
panaszok-OBI - Logo

OBI

Panaszok
60
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.05.05 21:21
Önöknél vásároltam vinyl padlót tavaly májusban. Szakszerűen lett lerakva, alátéttel. Sajnos mostanra rengeteg helyen eltört! Hol hosszanti, hol keresztirányban! Hihetetlen silàny minőségnek tűnik! Szeretném min.az árát visszakapni, természetesen a lerakási költség, bosszankodás, ill. a javításról nem beszélve! A szàmlát keresem, természetesen azt is be fogom tudni mutatni, hisz elég sok mindent vettünk összességében önöknél, sajnos ezzel nagyon mellé nyúltunk! Vàrom mielőbbi válaszukat! Tisztelettel: B. Roland Szentes nyár u

  2020.03.13 10:33
Orchideát szerettem volna vásárolni ajándékba, de sajnos az üzletben kapható választék finoman szólva is felháborító volt. Ezek a virágok egyébként is drágák, de ha már valamiért ennyit fizetek akkor szeretnék minőségi szép virágot kapni, nem egy elhervadt virág nélküli zöld szárat.

  2020.02.13 16:33
Tisztelt vezetőség! Szoba ajtókat vásároltam önöktől 2 hónap különbséggel. Itthon láttuk hogy ugyanazon fajta ajtónak a tok rendszere teljesen eltér egymástól. Szóval vettem 2 egyforma ajtót ami teljesen különböző lett, hát köszönöm szépen.

OBI Márkáról

Az OBI egy német tulajdonú, európai hálózattal rendelkező barkácsáruházlánc. A vállalatot a németországi Észak-Rajna-Vesztfália tartományában található Wermelskirchenben alapították 1970-ben. Első magyarországi üzletüket 1995-ben nyitották meg Budapesten. Az eredetileg amerikai ötlet célja az volt, hogy 12 szaküzlet választékát egy tető alatt kínálják. Az OBI csoport mára vezető pozícióra tett szert a hasonló profilú áruházak között az európai piacon. Az OBI termékválasztéka négy területet ölel fel: műszaki cikkek, lakás kiegészítők, építkezéshez-felújításhoz kapcsolódó termékek, valamint a kerti cikkek. 


A Panaszok.com segítségével az OBI felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.