OBI
panaszok-OBI - Logo

OBI

Panaszok
61
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.12.18 20:28
Jó estét mindenkinek! Ma este történt az eset a nejemmel (18-12-2020). A soroksári OBI ban vásárolt, babakocsival, kicsivel. Fizetett a kasszánál a biztonsági szeme láttára. Ennek ellenére kifelé menet megállította az őr és valamit követelt (a nejem nem beszél magyarul), de feleségem nem értette mit akar. Kérdezte "Problem, problem) az őr meg válaszolt, h "Nem problem, nem problem". Ezek után az autóig kísérték és közben magyaráztak neki. Szerintem ez nem helyén való, hogy az áruház nem szólt semmit a biztonsági szolgálatnak. Az sem helyes, hogy kérdőre vonnak embereket - szerintem elég sokan vannak, akik nem beszélik a magyart - akkor legalabb alap szinten kellene valami angolt rájuk ragasztani, legalább annyit, hogy a munkáját el tudja végezni. Az esetet felháborítónak érzem, és szeretném tudni, mit lehetne tenni. Köszönöm

OBI Márkáról

Az OBI egy német tulajdonú, európai hálózattal rendelkező barkácsáruházlánc. A vállalatot a németországi Észak-Rajna-Vesztfália tartományában található Wermelskirchenben alapították 1970-ben. Első magyarországi üzletüket 1995-ben nyitották meg Budapesten. Az eredetileg amerikai ötlet célja az volt, hogy 12 szaküzlet választékát egy tető alatt kínálják. Az OBI csoport mára vezető pozícióra tett szert a hasonló profilú áruházak között az európai piacon. Az OBI termékválasztéka négy területet ölel fel: műszaki cikkek, lakás kiegészítők, építkezéshez-felújításhoz kapcsolódó termékek, valamint a kerti cikkek. 


A Panaszok.com segítségével az OBI felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.