OBI
panaszok-OBI - Logo

OBI

Panaszok
44
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.07.22 12:41
2020. 07. 14-n az OBI-ban vásárláskor először a lenti kasszáknál egy fiatal hölgy elküldött, vissza másik termékért, azért, mert azon, amit levettem, azon nem volt címke, és nem volt képes letelefonálni valakinek, csak flegmázott, hogy "nem tudom lehúzni". Visszamentem, ezek után a fenti kasszáknál próbáltam távozni, amikor ott egy idősebb hölgy pénztáros szintén egy másik termékkel ugyan ezt el akarta játszani, miután a többi terméket beütött. Mondjuk ő legalább 1x megpróbált telefonálni, nem vették fel, ezek után ki akarta fizettetni a többi dolgot, és tovább küldeni, mert hogy sor van. Engem pont nem érdekel, hogy sor van. Hibáztak, nem én tehetek róla, hogy nem bírják az alkalmazottak normálisan felcímkézni a termékeket vonalkóddal, és engem, a vevőt akarnak ugráltatni, oldja meg. Végül nagy nehezen telefonált mégegyet 5 perc múlva és sikerült beütni a terméket. De ez nem kárpótól az elvesztegetett időm miatt, és azért, hogy még nekik állt feljebb. Kártérítést követelek. Köszönöm.

  2020.03.16 21:48
Üdv! A múlt hónapban vásároltam közel négyszázezer forint értékben több négyzetméter padlólapot, csempét, 6db ajtótokot és hozzá ajtólapokat. A mai napon vissza mentem, mivel maradt két doboz járólap melyet készségesen vissza vett a vevő szolgálat munkatársa helyette mást vásároltam ugyanabban az értékben. Továbbá vissza vittem egy 95 cm-es ajtolapot, azzal a hibával, hogy a kilincsek feltételekor észleltem, hogy a zárszerkezet mellett az ajtó lap el van nyílva. Ekkor odahívták az ügyeletes vezetőt (amennyiben kell nevét, egyéb adatait megadom), aki már az elején flegma, nagyképű stílusban érkezett meg köszönés nélkül. Megnezte az ajtót majd elment csavarért, utána becsavarta, majd közölte, azért nyílik el mert eléri a zárszerkezetet. Közlöm vele,hogy ez hogy lehetséges, amikor a gyárilag hozzá adott csavarokkal szereltem fel a másik 5 ajtót is, azoknál nem volt probléma csak ennél. Majd nevetve közölte, hogy akkor nem ugyanazzal a technikával csavaroztam, és tovább nevetett. Kérdeztem tőle, milyen jogon nevet ki, aki ezt követően elfordult, mondta megragasztja, ennyit tud tenni, majd vissza indult az eladótérbe, onnan kiabálva a vevoszolgalatnak, hogy nem cseréljük. Én még további 10percet tartózkodtam ott, a padlolap csere miatt, de ő vissza nem érkezett. Kérdezem én, ilyen egy vezető beosztású ember? Ő viselkedhet így, hol a tisztelet.. Stb? Évente több százezer forintot költök önöknél, eddig nem volt problémám, de javaslom vezető beosztásba, csak arra érdemes, tisztelettudó ember kerüljön,aki tud bánni a vásárlóval, mert ezt lehetett volna emberi formában is, segítőkész stílusban végezni. Tisztelettel:molnár lászló

OBI Márkáról

Az OBI egy német tulajdonú, európai hálózattal rendelkező barkácsáruházlánc. A vállalatot a németországi Észak-Rajna-Vesztfália tartományában található Wermelskirchenben alapították 1970-ben. Első magyarországi üzletüket 1995-ben nyitották meg Budapesten. Az eredetileg amerikai ötlet célja az volt, hogy 12 szaküzlet választékát egy tető alatt kínálják. Az OBI csoport mára vezető pozícióra tett szert a hasonló profilú áruházak között az európai piacon. Az OBI termékválasztéka négy területet ölel fel: műszaki cikkek, lakás kiegészítők, építkezéshez-felújításhoz kapcsolódó termékek, valamint a kerti cikkek. 


A Panaszok.com segítségével az OBI felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.