OBI
panaszok-OBI - Logo

OBI

Panaszok
61
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.06.28 21:30
A soroksári üzletükben lambériát kértünk az eladótól,de sajnos otthon derült ki hogy hajópadlót kaptunk helyette. Mivel sürgősen kellett ,felhasználtuk. A nagyobbik meglepetés csomagbontáskor ért, ugyanis repedt, törött, csomók helyén lyukak, és hosszméretben sem voltak egyformák. Legalább tájékoztathatnák a vásárlót a silány minőségről ennyi pénzért.

  2022.03.16 19:38
A megrendelés db számra hiánytalanul megérkezett, de beépítés után kiderült, hogy a leszállított 5 db bukó/nyíló ablakból csak 4 db működik jól, az egyiknél hiányzik a bukó funkcióhoz szükséges vasalat a tokon. (fotót tudok mellékelni, ha szükséges) Kérem szíves válaszukat, hogy milyen módon lehetséges a probléma megoldása. Tisztelettel: H. Józsefné

  2021.05.19 22:00
Ma este 21-30kor kollégái ki szállították az általunk megrendelt termeket! A rak lap megbontását előtt észleljük, hogy nem egyforma a kiszállított termék! Összesen 75db 60x30x2 Greslapot vásároltunk ebből 13db eltérő színű! Jeleztük a szállító cégnek, akik jegyzőkönyvet vettek fel! Kérnénk mihamarabb cseréljék a téves színű lapokat mert a hétvégén a vállalkozó dolgozna vele! Várom mihamarabbi visszajelzésüket! A termékről készítettem képet, amit elküldök önöknek! Üdvözlettel H. Peter

  2020.05.25 14:27
Tisztelt OBI Vezetőség! Sajnálatos eseményt kell megosztanom Önökkel. 2019.04.11-én vásároltam az üzletükben egy AGRIMOTOR elektromos fűnyírót 18.990,-Ft értékben. A gép ez év 05.15-én elromlott, füstölt, így elvittem a siófoki áruházukba. A garancia 2 évre szól. A múlt héten a szervíz keresett meg, ma pedig az áruház dolgozója, hogy a gép javítása 10.600,- Ft-ba kerül, mert a hiba nem tartozik a garanciális javítás körébe....!!!! Először csak ledöbbentem, hiszen azért kapok a vásárolt termékre garanciát, hogy azt igénybe is vehessem, ha a készülék meghibásodik. Ehelyett közölték velem, hogy a gépet nem rendeltetésszerűen használtam, ezért hibásodott meg!! Kérdezem Önöktől: egy fűnyírót mi másra lehet még használni a fűnyíráson kívül? Bekapcsolom, levágom a füvet, kitisztítom, majd a helyére teszem a következő alkalomig, nem? Jótállás nélkül veszek bármit és az elromlik, akkor elviszem a szerelőhöz és duzzogva kifizetem az összeget amit a javításért kér és kész. Viszont jelen esetben a gyártó felém garanciát vállalt 2 évre a terméke használhatóságáért. Miért nekem kell fizetnem a selejtes termékért? Köszönöm előre is szives odafigyelésüket és váklaszukat várom tisztelettel.

OBI Márkáról

Az OBI egy német tulajdonú, európai hálózattal rendelkező barkácsáruházlánc. A vállalatot a németországi Észak-Rajna-Vesztfália tartományában található Wermelskirchenben alapították 1970-ben. Első magyarországi üzletüket 1995-ben nyitották meg Budapesten. Az eredetileg amerikai ötlet célja az volt, hogy 12 szaküzlet választékát egy tető alatt kínálják. Az OBI csoport mára vezető pozícióra tett szert a hasonló profilú áruházak között az európai piacon. Az OBI termékválasztéka négy területet ölel fel: műszaki cikkek, lakás kiegészítők, építkezéshez-felújításhoz kapcsolódó termékek, valamint a kerti cikkek. 


A Panaszok.com segítségével az OBI felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.