OBI
panaszok-OBI - Logo

OBI

Panaszok
61
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.08.05 17:59
2021.08.04-én a székesfehérvári OBI áruházban 150x70 - és SMAVIT lemezkádat vásároltam, melynek a kiírt ára 29990 Ft volt. A pénztárnál 31990 Ft-ot fizettem érte. Otthon vettem észre hogy többet fizettem mint a kiírt ár. 2021.08.05-én megreklamátam kiderül Estap lemezkád vonalkkódja van a kád csomagolásán. Az áruház ügyfélszolgálatán a hölgy nem volt segítőkész. Délutánra már a 31990 Ft volt kiírva 29990 Ft helyett az áru felett.

  2021.03.15 13:00
Rendeltem az OBI-ból online egy napellenzőt az én nevemre,de rá egy félórára a feleségem jelezte hogy az ő nevére kellett volna kérni a számlát mivel a fundamenta csak így fogadja el, félórán belül írtam az [email protected] cimre kb 5 -ször azóta sem válaszoltak.Egyáltalán él ez az email,vagy talán meg sem nézik.

OBI Márkáról

Az OBI egy német tulajdonú, európai hálózattal rendelkező barkácsáruházlánc. A vállalatot a németországi Észak-Rajna-Vesztfália tartományában található Wermelskirchenben alapították 1970-ben. Első magyarországi üzletüket 1995-ben nyitották meg Budapesten. Az eredetileg amerikai ötlet célja az volt, hogy 12 szaküzlet választékát egy tető alatt kínálják. Az OBI csoport mára vezető pozícióra tett szert a hasonló profilú áruházak között az európai piacon. Az OBI termékválasztéka négy területet ölel fel: műszaki cikkek, lakás kiegészítők, építkezéshez-felújításhoz kapcsolódó termékek, valamint a kerti cikkek. 


A Panaszok.com segítségével az OBI felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.