OBI
panaszok-OBI - Logo

OBI

Panaszok
55
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.04.21 16:54
2020.04.19-én házhozszállítással érkezett hozzánk a megrendelt Flora kerítésrendszer. Az oszlopok közül 5 darabnak hiányzik a fedőkupakja. A kiskapu szerelvénye is hiányzik Szeretném pótoltatni. Online foglalási szám: 1134431044 Szállítón a 7.tétel 15 db, 5x5x200 oszlopából, 5 db hiányos. 2. tétel balos kapu 1600x900 csavarok, alkatrészek hiányosak.

  2020.11.02 19:57
OLEA Compact erkélybútor hiába szerepel látszólag készleten több áruházban is a helyszínen ezek nem találhatóak. Az online készletnyilvántartás hiányosságain kívül különösen bosszantó, hogy telefonon az áruház kertészeti osztálya megerősítette, hogy 3 termékük van, majd a helyszínen derült ki, hogy igazából nincs. Ezek után fél óra telefonálgatás után sikerült beszélniük valakivel az áruházból (azóta se derült ki, hogy kivel) aki nemcsak azt mondta, hogy 1 minta darab még van náluk, hanem azt is, hogy a termék tűrhető állapotban van. A helyszínre érkezve ismét csalódnunk kellett, ugyanis az áruházban nemcsak a termék nem létezett, de a telefonhívásról sem tudott senki.  Végülis több óra autózás és bosszankodás után üres kézzel tértünk haza és annak ellenére, hogy az online nyilvántartás továbbra is több áruházban elérhetőnek mutatja a terméket, nem sikerült kideríteni, hogy az országban bárhol megtalálható-e.

  2020.06.10 21:00
Ma vásároltam egy Sanotechnik Synbalfato zuhanykabint és kettő csomagot kaptunk. Amikor otthon kicsomagoltuk, a kettő íves tolóajtó hiányzott,és a középső panel is, amire a zuhanyrózsát lehet felszerelni.

OBI Márkáról

Az OBI egy német tulajdonú, európai hálózattal rendelkező barkácsáruházlánc. A vállalatot a németországi Észak-Rajna-Vesztfália tartományában található Wermelskirchenben alapították 1970-ben. Első magyarországi üzletüket 1995-ben nyitották meg Budapesten. Az eredetileg amerikai ötlet célja az volt, hogy 12 szaküzlet választékát egy tető alatt kínálják. Az OBI csoport mára vezető pozícióra tett szert a hasonló profilú áruházak között az európai piacon. Az OBI termékválasztéka négy területet ölel fel: műszaki cikkek, lakás kiegészítők, építkezéshez-felújításhoz kapcsolódó termékek, valamint a kerti cikkek. 


A Panaszok.com segítségével az OBI felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.