OBI
panaszok-OBI - Logo

OBI

Panaszok
61
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.08.09 19:29
2021.08.07. a veszprémi üzletükben mentünk vásárolni. Belépve forróság fogadott. Ebben az üzletükben nem működött a hűtés. Nem is értem, hogy tudnak dolgozni a kollégáik ilyen lehetetlen, elviselhetetlen melegben. Miért nem használják a klímát, miért nem becsülik dolgozóikat? Gyorsan eljöttünk, mi megtehettük. Üdv: Sz. Erzsébet

  2019.04.11 11:56
Minden kerti holmi a pénztáron kivül van a Soroksári úti OBI-ban. Ha venni szeretnék valamit innen kintről - bekell cipelnem, nem számít, hogy az 60L virág föld vagy kis vetőmagok. Természetesen erre kint egy erős kezű portás nem alkalmas, mert eszébe sem jut segíteni bevinni bármit a pénztárhoz.

OBI Márkáról

Az OBI egy német tulajdonú, európai hálózattal rendelkező barkácsáruházlánc. A vállalatot a németországi Észak-Rajna-Vesztfália tartományában található Wermelskirchenben alapították 1970-ben. Első magyarországi üzletüket 1995-ben nyitották meg Budapesten. Az eredetileg amerikai ötlet célja az volt, hogy 12 szaküzlet választékát egy tető alatt kínálják. Az OBI csoport mára vezető pozícióra tett szert a hasonló profilú áruházak között az európai piacon. Az OBI termékválasztéka négy területet ölel fel: műszaki cikkek, lakás kiegészítők, építkezéshez-felújításhoz kapcsolódó termékek, valamint a kerti cikkek. 


A Panaszok.com segítségével az OBI felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.