OBI
panaszok-OBI - Logo

OBI

Panaszok
61
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.05.18 23:27
2021.05.18. Keddi napon délután 6 óra körül a KöKi OBI barkács áruházban dolgozó biztonsági őr kritikán aluli hangnemben beszélt velem és a feleségemmel. De, ami ennél rosszabb, hogy a pénztárban lévő hölgy ahelyett, hogy visszafogta volna inkább még durvább viselkedésre sarkallta az őrt. Majd miután fizettünk lekezelően beszélt úgy mintha le akarna járatni a többi vásárló elött.

  2021.03.27 10:29
2021.03.27.-én nyitásra érkeztem az áruházba. Három terméket szerettem volna vásárolni, de mivel szemüvegemet az autóban hagytam, oda mentem az építő osztályra, ahol három eladó beszélgetett. Köszöntem, és illedelmesen megkérdeztem, hogy tudnának-e segíteni? Mondták igen, miben? Fehér szaniter szilót szeretnék. Egy eladó elindult, én utána, s közben ezt hallom: "nem hiszem, hogy akkora dolog lenne egy fehér szilót megtalálni, miért kell ehhez eladó" Miután a kezembe adta, jeleztem, hogy kellen fugai is, tudom a számát, mutatta hogy ott vannak négy sorban, keressem meg, majd otthagyott. Ceresit 40 es fugát kerestem, mivel nem sorba vannak rakva, és szemüveg nélkül nem is láttam az apró számokat, újból a három beszélgető eladóhoz fordultam segítségért. Megint jött, némi keresés után rámutatott, a polcon leghátul levő egy darab dobozra, majd elindult a kollégái felé. Szóltam neki, hogy nem érem el, segítsen, erre ezt mondta "ez egy önkiszolgáló üzlet" De erősködtem, hogy értse meg, nem érem el. Vissza jött, ráállt az alsó sorra, nyújtózva kivette, s közben ezt mondta: "nem értem, hogy lehet valaki ilyen tehetetlen" Kérdeztem, jó hallom?? Mondja meg a nevét, panaszt akarok tenni. Erre szó szerint ezt mondta: "nem ismerkedem, húzzál el!" Akkor már én is kikeltem magamból, üvöltöttem, hogy mit képzel magáról stb. A két másik eladó próbált csitítani. Mikor a főnökére vártam, az egyik eladó, aki az egész incidenst hallotta, oda jött és bocsánatot kért, azt mondta teljesen igazam van, ő sem érti a kollégája viselkedését. Jeleztem a főnökének, aki állítólag majd számon kéri. Felháborító, hogy egy 50 éves elmúlt, három gyerekes apát, egy huszonéves elküldje a... Kérem az eset kivizsgálását! Várom visszajelzésüket.

  2019.03.31 10:41
Változatos az termékek kínálata. Az eladók többsége nem megfelelő tudással rendelkezik az áruház nagyságához képest.tapéta ragasztót kerestem és az eladó nem tudta meg mondani mi a különbség közöttük az árukat leszámítva.

OBI Márkáról

Az OBI egy német tulajdonú, európai hálózattal rendelkező barkácsáruházlánc. A vállalatot a németországi Észak-Rajna-Vesztfália tartományában található Wermelskirchenben alapították 1970-ben. Első magyarországi üzletüket 1995-ben nyitották meg Budapesten. Az eredetileg amerikai ötlet célja az volt, hogy 12 szaküzlet választékát egy tető alatt kínálják. Az OBI csoport mára vezető pozícióra tett szert a hasonló profilú áruházak között az európai piacon. Az OBI termékválasztéka négy területet ölel fel: műszaki cikkek, lakás kiegészítők, építkezéshez-felújításhoz kapcsolódó termékek, valamint a kerti cikkek. 


A Panaszok.com segítségével az OBI felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.