OBI
panaszok-OBI - Logo

OBI

Panaszok
60
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.04.24 08:24
Üdvözlöm!  Azzal a problémával fordulok önökhöz, hogy Kb. 1 hete vásároltam az Egri Obi áruházban 2,5 L-és beltéri festéket. Ami natúr gyalult fenyő lambériára lett felhasználva. A problémám az, hogy a szín minta és a valós árnyalat nem egyezik!! Ezért a mai napon vehettem újabb doboz beltéri lazúrt illetőleg falfestéket is, hogy ennek a nem kívánt fa árnyalatot ellensúlyozzon , ami számomra nem várt kiadást eredményezett. Véleményem szerint ez a szín nem az ami a színkód szerint kellene, hogy legyen.. ennek inkább “sötét dió” árnyalatnak felel meg.

  2020.04.17 08:46

2 rendelésem folyamán sem sikerült hiánytalanul kiszállítani az előre kifizetett termékeket. Alsószekrény dupla mosdóval kompletten hiányzik tükrös szekrény 3 ajtós( egy darab polc nincs benne, és nem értem ha bontatlan dobozaból vettem ki hogy lehet karcos? ) Kérem a termékek azonnali cseréjét! 16.000.ft os kiszállítási költségnél már kellemetlenül érint! Mert már másodjára fordult elő!


OBI Márkáról

Az OBI egy német tulajdonú, európai hálózattal rendelkező barkácsáruházlánc. A vállalatot a németországi Észak-Rajna-Vesztfália tartományában található Wermelskirchenben alapították 1970-ben. Első magyarországi üzletüket 1995-ben nyitották meg Budapesten. Az eredetileg amerikai ötlet célja az volt, hogy 12 szaküzlet választékát egy tető alatt kínálják. Az OBI csoport mára vezető pozícióra tett szert a hasonló profilú áruházak között az európai piacon. Az OBI termékválasztéka négy területet ölel fel: műszaki cikkek, lakás kiegészítők, építkezéshez-felújításhoz kapcsolódó termékek, valamint a kerti cikkek. 


A Panaszok.com segítségével az OBI felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.