OBI
panaszok-OBI - Logo

OBI

Panaszok
44
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.05.28 19:01
Tisztelt Obi! Sajnálattal vettem hogy a Fogarasi üzletükben egy sarokkádat saját kézbe kellet le rángatni az emeletről és utána a kasszához. Nem értem miért nem adják ki az árú kiadónál. És pluszban jól szórakozott a kollégájuk. Úgy gondolom ezen változtatni kellene, és segíteni a vevőt amiben csak lehet.

  2020.04.24 14:29
A mai napon 2020.04.24-én az egri OBI áruházban Heissner Classic Modern típusú 500L tómedret vásároltunk, melynek cikkszáma:2803559.Panaszom az, hogy a vevőszolgálaton azt a felvilágosítást kapta a férjem a tómeder 1 év blokk garanciás. Ezzel szemben a termék aljára rá van ragasztva a termék neve típusa és hogy 10 év a garancia. Más kereskedőknél is megnéztem 10 év garanciával értékesítik. Várom szíves intézkedését. 

  2020.04.16 20:50
T. Ügyfélszolgálat, Mai napon 14.40-45 közt a KÖKI OBI ügyfélszolgálati kasszájánál egy fiatal högytől 60 e Ft ajándákkártyát kértem cég részére. A hölgy azt mondta nem lehet cégre, mondtam, hogy én máshol már tudtam így venni. Megszólat a háttérből egy öregebb szemüveges hölgy hogy hajaj, ha Áfás számla is kell az nem fog menni, mert 10 perc múlva zárnak és az egy sokkal hosszabb, bonyolultabb folyamat, mint hogy most foglakozzanak vele... A fiatal hölgy megerősítette, hogy ma már erre nincsen idő. Nagyon mérgesen távoztam.. Nem értem ezt a módot sem, ahogy tudatják velem, hogy egy áfás számla előállítása nem tíz perc, hanem talán gondolom talán az én negyedórám sem elég, amíg ezzel kínlódott a fiatal hölgy... Az bosszant, hogy kérésre veszem ezt és kénytelen leszek visszamenni ezekhez az emberekhez, amikor semmi kedvem hozzá, de többet az életbe nem szeretném ide betenni a lábamat... Üdvözlette: T. József

  2020.04.11 19:19
Tisztelt Hölgyem/Uram! 2020.04.11.-én a Köki Obiban vásároltunk. Az egyik eladót meg szerettük volna kérdezni, hogy egy bizonyos terméket hol találunk, de annyira elfoglalt volt, hogy meg sem állt, hanem a soron úgy kellett utána menni, és a kérdést feltenni, amire a válasz egyszerű volt. FOGALMAM SINCS!!! És azzal a lendülettel tovább is suhant. A kertészetnél az ugyancsak feltett kérdésre, mivel a hangosbemondó éppen megszólalt, a hölgy nem megvárta, hogy elnémuljon, hanem artikulátlan üvöltésbe kezdett. Nem tudom, hogy Önöknél ez helyén való e, de szerintem ne menjen eladónak az, aki egy normális kérdésre nem tud normális választ adni. Sajnos ezt a fajta hozzáállást sok alkalmazottjuknál tapasztaltuk. Üdv.: K.Sz.Krisztina

  2019.05.07 14:55
Férfi létemre még engem is zavarba hozott, hogy szinte egy lélek nem volt az üzletben,h ogy segítsen. Szükségem lett volna leemelni egy nehezebb dolgot, amire hölgy képtelen, de férfit pedig nem találtam sehol. A hölgynek is a kasszánál ültek csak.

OBI Márkáról

Az OBI egy német tulajdonú, európai hálózattal rendelkező barkácsáruházlánc. A vállalatot a németországi Észak-Rajna-Vesztfália tartományában található Wermelskirchenben alapították 1970-ben. Első magyarországi üzletüket 1995-ben nyitották meg Budapesten. Az eredetileg amerikai ötlet célja az volt, hogy 12 szaküzlet választékát egy tető alatt kínálják. Az OBI csoport mára vezető pozícióra tett szert a hasonló profilú áruházak között az európai piacon. Az OBI termékválasztéka négy területet ölel fel: műszaki cikkek, lakás kiegészítők, építkezéshez-felújításhoz kapcsolódó termékek, valamint a kerti cikkek. 


A Panaszok.com segítségével az OBI felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.