Norbi Update
panaszok-Norbi Update - Logo

Norbi Update

Panaszok
6
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.01.30 15:29
Kedves termék forgalmazó! Szeretném jelezni hogy 2020 január 29-én vásárolt mákos guba savanyú volt. A dobozon a szavatossagi idő a doboz aljára mutat, csak miután kiontottem, vettem észre hogy az oldalan van a jelölés. Annak ellenére megvasaroltam hogy az alja folyekony állagú volt, mivel ezidáig nem kóstoltam, azt hittem hogy ez normális. A gubát a győri plaza üzletében vasaroltam. Üdvözlettel, B. Krisztina

Norbi Update Márkáról

Az update nem csupán egy étrend, hanem egy komplett, s folyamatosan követendő életmód, amelynek azonban nem alapkövetelménye az önsanyargatás és az asztal örömeiről való lemondás. Ezen új élet és szemléletmód teljessé tételéhez ad fontos segítséget Update étlapuk kínálata. Attól, hogy egy étel kevesebb szénhidrátot tartalmaz, azaz LOW CARB, még nyugodtan lehet finom! Schobert Norbert és Rubint Réka, az Update és az Alakreform megalkotói folyamatosan felügyelik, hogy ételeik tökéletesen illeszkedjenek az általuk megálmodott életmódba. Update fogásaikat mindig dietetikus ellenőrzi, és hagyja jóvá.


A Panaszok.com segítségével a Norbi Update felveheti önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat a megoldatlan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalhatott. Célunk, hogy elégedett vásárlókat generáljunk és javítsunk a cég minőségén. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy hibás terméket vásárolt vagy a garancia lejárta után ment tönkre. Esetleg a személyzet nem volt elég ügyfélközpontú, lassú volt a kiszolgálás és ön próbált panaszt tenni, de hiába. Nos itt a megoldás! A Panaszok.com minden panaszkodni vágyó fogyasztónak lehetőséget ad és segít, hogy az elhallgatott problémáinak hangot adjon és javaslatot tegyen a cég minőségének javítása érdekében..