Norbi Update
panaszok-Norbi Update - Logo

Norbi Update

Panaszok
6
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.09.23 15:18
A ma rendelt burger ehetetlen, hideg, a dupla hús sehol, a sajt már régen megdermedt. A MOM update - től rendeltem, a minőségi kifogásomra nem reagáltak.A hamburger minősége kritikán aluli! Kérem intézkedésüket ! A nyugta, és a kiszálító bizonylat nálam található , csatolom ha szükséges.

  2022.04.22 11:36
Tisztelt Norbi Update. Sajnálattal kellett tapasztalnom a héten Újpesti boltukban vásároltam 2 db hamburgert elvitelre a páromat szeretem volna vele meglepni ebédre. Hazaérve ki bontotam a hús száraz minőségű, a szélei igen kemények voltak,ehetetlen,maga a buci is kissé száraz volt.Anno mikor bevezették a terméket és utána jó minőségű volt olcsóbb áron most már nem igazán megfelelő sajnos. Ennek időközönkénti minőség ellenőrzése szükséges lenne hogy az emberek ezen az áron minőségi terméket. Lehetséges válaszukat köszönöm.

  2020.01.30 15:29
Kedves termék forgalmazó! Szeretném jelezni hogy 2020 január 29-én vásárolt mákos guba savanyú volt. A dobozon a szavatossagi idő a doboz aljára mutat, csak miután kiontottem, vettem észre hogy az oldalan van a jelölés. Annak ellenére megvasaroltam hogy az alja folyekony állagú volt, mivel ezidáig nem kóstoltam, azt hittem hogy ez normális. A gubát a győri plaza üzletében vasaroltam. Üdvözlettel, B. Krisztina

  2019.12.28 00:16
Üdvözletem! A soroksári Auschanban a Norbi Update ütletükbe siettünk 2019.dec.27.-én. 19:40 kor parkoltunk le a bevásárló központ parkolójában és 19:45 kor érkeztünk meg az Updateba. Nagy meglepődésünkre a hölgy már leoltotta a lámpákat és lezárta a kasszàt. Kérdeztük miért zárt be hiszen mèg van a munkaidejéből. A vàlasza annyi volt (közben meglepődve,a vállait vonogatva) hogy nem volt akkora forgalom és bezár. Számunkra elèg felháborító amikor mi kimondottan csak az update üzlet miatt siettünk be hogy a reggelire valót megvegyük és nagy fenhangon lekezelő módon csak ennyi választ kaptunk. A szomszèd üzletekbe is bementünk megkérdezni hogy mikor zárnak be és minden eladó a 20:00-àt felelte. Ilyen önkényesen nem működhet egy üzlet sem.

Norbi Update Márkáról

Az update nem csupán egy étrend, hanem egy komplett, s folyamatosan követendő életmód, amelynek azonban nem alapkövetelménye az önsanyargatás és az asztal örömeiről való lemondás. Ezen új élet és szemléletmód teljessé tételéhez ad fontos segítséget Update étlapuk kínálata. Attól, hogy egy étel kevesebb szénhidrátot tartalmaz, azaz LOW CARB, még nyugodtan lehet finom! Schobert Norbert és Rubint Réka, az Update és az Alakreform megalkotói folyamatosan felügyelik, hogy ételeik tökéletesen illeszkedjenek az általuk megálmodott életmódba. Update fogásaikat mindig dietetikus ellenőrzi, és hagyja jóvá.


A Panaszok.com segítségével a Norbi Update felveheti önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat a megoldatlan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalhatott. Célunk, hogy elégedett vásárlókat generáljunk és javítsunk a cég minőségén. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy hibás terméket vásárolt vagy a garancia lejárta után ment tönkre. Esetleg a személyzet nem volt elég ügyfélközpontú, lassú volt a kiszolgálás és ön próbált panaszt tenni, de hiába. Nos itt a megoldás! A Panaszok.com minden panaszkodni vágyó fogyasztónak lehetőséget ad és segít, hogy az elhallgatott problémáinak hangot adjon és javaslatot tegyen a cég minőségének javítása érdekében..