nightdress.hu
panaszok-nightdress.hu - Logo

nightdress.hu

Panaszok
27
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.02.09 14:01
Rendeltem januárban a kislányomnak egy baba fotelt.. Ami a mai napig nem jött meg.. Nem lenne ezzel probléma de egy e-mailre sem kaptam választ!!! Ami azért idegesítő.. Mert csak tudni szerettem volna hogy mikor jön meg.. Semmire sem kaptam választ.. Megrendelem máshonnan írtam is nekik hogy utalják vissza a pénzt.. Ezt sem tették meg! Nem csinálnék ügyet.. Ha nem a kislányom ajándékáról lenne szó!

  2021.01.29 22:32
2020.október 4.-én rendeltem egy fehérneműt. Jelenleg 2021.január 29.-e van és azóta sem jött meg. Írtam nekik emailt, de nem írnak vissza vagy ha vissza is írnak egy sablon szöveget. Fogyasztóvédelemre hivatkoztam de így sem. Így se a pénzem sem a terméket nem láttam azóta se. 

  2020.12.18 21:10
Jó napot! Rendeltem az oldalról szeptember 18-án. Elutaltam nekik a pénzt. Azóta semmit sem kaptam. Most írtam nekik hogy kérem vissza a pénzem. Nem tudom mit tehetnék. Olvastam hogy akárki rendelt innen az vagy nem kapott semmit vagy ha kapott is nem a rendelt terméket. Remélem tudnak nekem és a többi embernek segíteni akik még rajtam kívül így jártak mert szerintem elég sokan vagyunk. 

  2020.12.06 07:51
Egy megrendelt terméket visszaküldtem, mert sem méretileg, sem minőségélig nem volt megfelelő. Ennek már két hónapja, a pénzemet azóta sem utalták vissza. Az emil-re nem válaszolnak. Egy automata válasz jön vissza állandóan: "most éppen nem vagyunk elérhetőek". 

  2020.10.01 09:04
Rendeltem egy ruhát elutaltam a pénzt majd miután semmi visszajelzést nem kaptam írtam hogy lemondom a rendelést és kérem vissza a pénzem!!! Folyamatosan bombázom az emailekkel őket de nem utalták még mindig vissza. Ideje magasabb szintre lépni ezzel a dologgal csak az a baj hogy külföldön van bejegyezve.