Netpincér.hu
panaszok-Netpincér.hu - Logo

Netpincér.hu

Panaszok
3
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.07.08 14:41
2 hónapja rendeltünk egy ételt, amiből kihagytak valamit. Szóltunk, ígérték, hogy kapunk kupont, de semmi írásos nyoma nem volt ennek, csak telefonon mondták. Egy héttel később felcserélték a rendelésünket, akkor már nem is reagáltak, csak miután megírtam a Google értékelésem, felhívtak rejtett számról, hogy intézik a kuponom. Szintén semmi email vagy valami, hiába kértem. Feladtam, de múlt héten megint kihagytak valamit és belőlem nem fog hülyét csinálni se az étterem (Burger King), se egy applikáció.

  2020.03.25 22:05
Először rendeltem, de rossz címet adtam meg és megredenlés után vettem észre. Próbáltam gyorsan korrigálni de nem ment olyan könnyen. Fél óra után sikerült a chatban valakit elérni. Nem tudták megoldani, így le kellett mondani a rendelést és újra meg kellett rendelni. Miért ilyen bonyolult? miért fél óra míg valaki bejelentkezik a chatban? De már többen is panaszkodtak rá.

  2020.03.20 10:53
Pár nappal ezelőtt rendeltünk a Netpincéren keresztül a Mcdonald oldaláról ételt plusz desszertet. Viszonylag hamar meg is érkezett, viszont mikor átvettem a futárnak jeleztem, hogy mi nem ezt rendeltük. A válasz, én azt hoztam amit a kezembe adtak. Hívtuk a Váci úti Mekit ahonnan rendeltük aki kérte a netpinceren levő ügyfélszolgálat hívjuk fel. Hívtuk 20 perc után sem kaptunk választ. Vissza hívtuk a Mekit és jeleztük, hogy senkit nem érünk el. Mondta akkor megpróbálja őket ő elérni és megkéri őket hívjanak fel minket. Az étel megérkezése után fél órával hívott a netpincer, hogy megkérdezze mi történt és vissza irányított minket a Mcdonaldhoz, majd kaptunk levasarolható kupont. De tényleg majd nem 40 perc kellett hozzá? ide oda mutogattak kit hívjunk. És aznapra nem ettünk meg a rendelést mert nem azt kaptuk amit kértünk. Sem üdítő, sem desszert.