Naszák Andrea Életmód tanácsadás
panaszok-Naszák Andrea Életmód tanácsadás - Logo

Naszák Andrea ...

Panaszok
15
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.08.15 09:50
Nem tudok szebben fogalmazni a nő …! App tag voltam mikor láttam, hogy sztorijaiban hírdeti az applikációval járó plusz előnyöket csak azt elfelejtette odaírni, hogy nem mindenkinek fog járni csak aki képeket is küld magáról neki az átalakulásról. Rá mertem kérdezni vajon félre írta e gondolván nem szándékosan vezeti félre az embereket erre hogy én hogy merek kérdezősködni ő dönti el kinek mit ad (teljesen mindegy hogy fizizettem az 50 ezret az appért 3 hónapra) . Le fog tiltani és kitesz az appból is mert olyat mertem kérdezni, hogy én miért nem kapom meg amit hirdet holott kifizettem. Erre kitett az applikációból is ami előre ki volt még fizetve 2 hónap a pénzt természetesen nem adta vissza! A nőnek egyedül a marketingje ami nagyon jó de ezzel a viselkedéssel én nem gondolnám hogy ott fog maradni ahova eljutott általunk emberek által. Elfelejti kikből él. Én életem folyamán nem találkoztam még ennyire lekezelő, primitív stílussal mint az övé. Felvehet ő bármi Guccit amivel menőzik a majom akkor is majom marad. Ezt a viselkedése is tükrözni. Senkinek nem ajánlom, hogy egy fillért is adjon ennek a nőnek.

  2021.08.09 21:22
(Miután kifizettem) Magyarán írjak alá egy szerződést, fizessek és majd ő azután eldönti, hogy megírja -e az étrendet vagy sem. Ekkor jutott eszembe a sok feljelentéses balhéja, ebből él. Az emberek segítséget kérnek tőlle nem kevés pénzt kifizetnek neki és ezek után megzsarol és megpróbál még több pénzt kicsalni ha máshogy nem hát úgy hogy megpróbál feljelenteni mindenféle alaptalan dologgal. Megköszöntem és nemet mondam. Mindenki nagyon vigyázzon vele!

  2021.08.09 19:33
Régóta követtem Andreát, követtem a balhékat amit kitett, hogy mindenkit feljelent de őszintén nem gondoltam, hogy ez ennyire komoly azt hittem, hogy mivel sok nővel dolgozik együtt ez néha megesik. Azt néztem, hogy mennyi eredményt elért... hát én is bedőltem a marketingnek. Életemben soha nem írtam még panaszt remélem erre soha többet nem is kerül sor de szeretném ha mindenki kétszer meggondolná, hogy hozzá jelentkezik-e. Kértem tőlle egy konzultációt elküldtem a leleteket majd meg is történt a telefonos konzultáció miután elküldtem neki a nem kevés pénzt. Elmondta mi a problémám de megoldást nem adott annyit mondott hogy ha meg akarom oldani most azonnal vásárolnom kell valamit... vagy étrendet vagy appot. Ha most nem vásárolok később nem tehetem... nem értettem ezt az egészet soha életemben nem hallottam még ilyen szolgáltatásról. Értetlenül álltam és kérdeztem, hogy de miért nem vásárolhatok két héttel később? Nem kis pénz egy étrend vagy akár csak az appos tagság. Erre a válasza az volt, hogy megtehetem de aláírat velem egy szerződést, hogy ha a megbeszélt időpontban nem fizetek akkor a többszörösét kéri el és feljelent merthogy ez átverés. És amúgy is azután se biztos hogy megírja nekem az étrendet ezt még neki át kell gondolnia ( miután kifizettem

  2021.08.02 20:37
Rettentő lekezelő stílusa van, ráadásul a beharangozott “üzletasszony “ imidzséhez képest helyesen írni sem tud. Az különösképp amatőr dolog, hogy a hivatalos kommunikációt is instagramon bonyolítja le, méghozzá olyan szegényes szókincset felhasználva, amelyet olvasva is zuhan az ember iq-ja. Addig kedves, amíg nem kapja meg az utalási igazolást. Arrogáns és fenyegetőzik, a helyesírási hibákkal teletűzdelt nevetséges és gyerekes üzeneteivel azt próbálja közvetíteni, hogy Ő találta fel a spanyol viaszt, és még véletlenül se merj szóvá tenni semmit , mert azonnal felrobban a feje . A munkásságát elismerem, bár az app erősen túlárazott, a receptek 90%-a az interneten is fent van, az új receptek nagy részét a vendégek teszik közzé , ő már sok újat nem tudott nyújtani. Ezen az áron, amit elkér, az ember sokkal többet várna el- főleg , ami a kommunikációt illeti. Az már hab a tortán, hogy az app tagságom még javában érvényes volt, amikor azt vettem észre, hogy letiltott mindenhonnan az “üzletasszony” . A vendégeiből él, az alázat mégis nulla.

  2021.07.28 12:44
Ez a nő azt hiszi, hogy ő készítette a spanyol viaszt. Nagyon primitív stílusban kommunikál, egy mondatot nem tud leírni helyesírási hibák nélkül. Ha valaki feltesz neki egy kérdést, már fel van háborodva, a dolog addig működik, amíg fizetsz, és bólogatsz. A receptjei bármilyen diétás receptekkel foglalkozó weboldalon elérhetőek, sem a kalória, sem egyéb értékek nincsenek feltüntetve a recepteken, nem ajánlom senkinek.