Naszák Andrea Életmód tanácsadás
panaszok-Naszák Andrea Életmód tanácsadás - Logo

Naszák Andrea ...

Panaszok
3
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.01.22 14:41
Sajnos figyelmetlenség miatt, elütöttem egy betűt a regisztrált e-mail címhez, nem vettem észre, így nem tudtam belépni az applikációba, amiért fizettem (nem keveset) ezt jelezve Andreának, lekezelő stílusú választ kaptam, hogy “ő ezt nem érti, nem tud mit kezdeni vele, és amúgyis több 1000 ember használja az appot és nekik nincs gond vele, csináljak új e-mail címet regisztráljak azzal” nyilván neki sem tűnt fel az elütés, majd ma amikor észrevette a hibát, rögtön jött “én nem szóltam neki, hogy elütöttem a betűket” ( amit ugye nem vettem észre, egyébként nem álltam volna értetlenül segítséget várva egy olyan embertől akinek fizettem a szolgáltatásáért) majd amikor bocsánatot kértem a figyelmetlenségemért, és meg mertem jegyezni a válasz stílusát megkaptam, hogy én “nem vagyon százas, és egy életre elvágtam magam előtte”

  2021.01.13 10:20
A megvásárolt csomaghoz kaptam egy ‘nesze semmi fogd meg jól’ étrendet és egy szimpla otthon végezhető testmozgás gyakorlatok leírást amit bármilyen webes felületről ingyen le lehet tölteni. Majd elmondtam neki, hogy számomra kivitelezhetetlen a napi 5 étkezés, mert a munkám nem engedi, nincs rá időm, és hogyan tudnám ezt megoldani. Annyit válaszolt, hogy napi 5 étkezés! Majd kiderült, hogy nem is ő áll az emailezés mögött hanem egy ‘beosztottja’ aki szintén csak a vendége. Persze az étrenddel semmit sem sikerült fogyni. 

  2020.03.26 15:27
Bejelentkeztem Naszák Andrea étrend tervezőhöz, aki azt mondta, a problémám miatt a legdrágább, azaz 130 ezer forintos csomagot kell megvásárolnom, amit meg is tettem. Ezután elküldött két vizsgálatra (egyben 80 ezer ft volt) és eredményeim miatt elmondása szerint nem tud étrendet írni az allergiáim miatt, de vissza sem utal semmit, mert az ÁSZF-ben beleírta, hogy előreláthatatlan okok felmerülése esetén nem utal vissza. Szerintem a 0 munkáért amit ő ebbe beletett, kicsit sok az a több, mint 200 000 Ft. Szükség esetén csatolom az összes beszelgetést, minden viberen keresztül üzenetben folyt.