Nail & Go
panaszok-Nail & Go - Logo

Nail & Go

Panaszok
3
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat

Nail & Go Márkáról

A Nail&Go egy bejelentkezés nélküli manikűr szalon. A felgyorsult világunkban mindenki megérdemel egy kis kényeztetést. Önnek csak a kezét kell nyújtania a többi már az ő dolguk: Ápolt kezek, Csillogó körmök, Jókedv, Vendégszeretet. Szakképzett munkatársak várnak Önre. A legmodernebb technikákkal, piacvezető termékekkel biztosítják, hogy körmei hosszútávon egészségesek és ragyogóan szépek legyenek. Professzionális kézápolás megfizethető áron nők és férfiak számára egyaránt. A Nail & Go szalonok mindig a piacvezető nemzetközi márkák legkiválóbb alapanyagait és technológiáit alkalmazzák. A felhasznált technológiák során különös figyelmet fordítanak a szépészeti szempontok mellett az egészségügyi és higiéniai elvárásokra is. Munkatársaiknak folyamatos szakmai továbbképzést biztosítanak, hogy az Önök elvárásainak mindenben megfeleljenek.

A Panaszok.com segítségével a Nail&Go felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.