Nagyi palacsintázója
panaszok-Nagyi palacsintázója - Logo

Nagyi palacsin...

Panaszok
2
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.05.07 23:19
Kritikán aluli hely. Lepukkant környezet, hideg az étteremben, mikrózott palacsinta, amit nem előre mondanának, hogy bocsi nincs friss palacsinta, mert azt bonyolult megcsinálni. Hatalmasat csalódtam.

Nagyi palacsintázója Márkáról

A Nagymama Palacsintázója 2004 augusztusában nyitotta meg kapuit a Nagymama Éttermek első tagjaként. Az üzletbe látogató több, mint 80 fajta édes, sós, rántott ill. rakott normál méretű palacsinta mellett levesek, főzelékek, tészták, egytálételek, frissensültek, desszertek közül választhat. Remek ízekkel találkozhatsz náluk és itt kellemesen eltöltheted  a szabadidődet barátaiddal, családoddal vagy akár kollégáiddal is. Egyes üzleteik éjjel-nappal is nyitva tartanak egy kis éjszakai nassoláshoz is.


A Panaszok.com segítségével a Nagyi palacsintázója felveheti önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat a megoldatlan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalhatott. Célunk, hogy elégedett vásárlókat generáljunk és javítsunk a cég minőségén. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy hibás terméket vásárolt vagy a garancia lejárta után ment tönkre. Esetleg a személyzet nem volt elég ügyfélközpontú, lassú volt a kiszolgálás és ön próbált panaszt tenni, de hiába. Nos itt a megoldás! A Panaszok.com minden panaszkodni vágyó fogyasztónak lehetőséget ad és segít, hogy az elhallgatott problémáinak hangot adjon és javaslatot tegyen a cég minőségének javítása érdekében