Müller
panaszok-Müller - Logo

Müller

Panaszok
7
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.12.12 12:52
Tisztelt Müller Magyarország! Az édesanyám aki 69 éves 2020.12.05.-én szombaton de.10-óra körül a nagykanizsai üzletben vásárolt télapóra az unokáinak. Vásárlás közben odalépett hozzá egy magas szemüveges eladó hölgy aki arogánsan kitessékelte az üzletből az időkorlátra hivatkozva. Édesanyám próbálta mondani neki, hogy rá nem vonatkozik a kora miatt, de meg sem hallgatta és kitessékelte az üzletből. Édesanyám felháborodva jött el az üzletből és nem tudta megvenni amit szeretett volna. Mivel a mai napon találkoztam vele, ezért most írom a panasztételt. Kérem az eset kivizsgálását és annyit, hogy sajnálják ami történt vele, mert nekem sírva mondta el. Tisztelettel!

Müller Márkáról

A Müller Európa egyik legnagyobb illatszer-üzlethálózata. 1953-ban alapította Erwin Müller a németországi Ulm-ban. A cég jelenleg 863 boltot üzemeltet és közel 35 ezer alkalmazottat foglalkoztat Európa-szerte. A piacon ma a Müller rendelkezik a legnagyobb drogéria-választékkal. Kínálatában a szépségápolási szerek, parfümök, natúr kozmetikumok és háztartási termékek mellett szerepelnek még írószerek, játékszerek, fehérneműk és harisnyák, illetve a kézimunkához is szükséges termékek is. A cég 2007-ben nyitotta meg az első üzletét Magyarországon, jelenleg országszerte 38 boltjuk üzemel.

 A Panaszok.com segítségével a Müller felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.