Müller
panaszok-Müller - Logo

Müller

Panaszok
7
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat

Müller Márkáról

A Müller Európa egyik legnagyobb illatszer-üzlethálózata. 1953-ban alapította Erwin Müller a németországi Ulm-ban. A cég jelenleg 863 boltot üzemeltet és közel 35 ezer alkalmazottat foglalkoztat Európa-szerte. A piacon ma a Müller rendelkezik a legnagyobb drogéria-választékkal. Kínálatában a szépségápolási szerek, parfümök, natúr kozmetikumok és háztartási termékek mellett szerepelnek még írószerek, játékszerek, fehérneműk és harisnyák, illetve a kézimunkához is szükséges termékek is. A cég 2007-ben nyitotta meg az első üzletét Magyarországon, jelenleg országszerte 38 boltjuk üzemel.

 A Panaszok.com segítségével a Müller felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.