Müller
panaszok-Müller - Logo

Müller

Panaszok
7
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.01.17 22:16
Victoria Secret testpermetekből fújtam ki több papírcsikokra tesztert és mivel tudom, hogy várni kell közvetlen kifújás után egy kevés időt rutinszerűen fújtam a papírlapokra, majd félre tettem és úgy szaglásztam. Egyik pillanatban már egy eladó hölgy nagyon nézett mintha lopni próbálnék! Majd a másik pillanatban már egy férfival lépett oda hozzám mondván hogy fizessem ki azokat a termékeket amikből fújtam és nem teszter volt! Dehát én csak teszterből fújtam - mondtam én de hiába! Mire a férfi aki belső biztonságis volt azt mondta kamera rögzítette mindezt. Kértem mutassa meg a felvételét - mondtam , mire azt felelte ehhez rendőri jelenlét kell - mondtam rendben akkor hívjunk rendőrt -de felhivta még a figyelmem a rendőri kihívási díj 20 000 Ft abban az esetben ha valóban fújtam de nem teszterből, így engem terhel majd ez a költség. Kettő tesztert akartak velem kifizettetni de mivel az egyiknek hiányzott a kupakja így megegyeztem velük hogy ez megtévesztő a vásárlók számára, igy egyet fizettem ki a VS permetből! Nagyon megalázónak éreztem a bánásmódot! Ez már 2 éve volt mégis mai napig nagyon rossz érzéssel gondolok vissza!

  2019.05.02 22:18
Felháborítónak tartom, hogy rosszalló tekintettel figyelnek, mikor a parfümöknél válogattam. Mondtam hogy még nem tudom melyiket szeretném. A tesztek azért vannak, hogy kipróbáljuk. Mivel fogalmam sem volt melyik lenne jó,ezért elég sokat szagolgattam. De nem loptam, mégis úgy éreztem hogy ezért állnak a nyakamban. 1 percig nem hagytak nyugodtan válogatni. Rém kellemetlen volt.

Müller Márkáról

A Müller Európa egyik legnagyobb illatszer-üzlethálózata. 1953-ban alapította Erwin Müller a németországi Ulm-ban. A cég jelenleg 863 boltot üzemeltet és közel 35 ezer alkalmazottat foglalkoztat Európa-szerte. A piacon ma a Müller rendelkezik a legnagyobb drogéria-választékkal. Kínálatában a szépségápolási szerek, parfümök, natúr kozmetikumok és háztartási termékek mellett szerepelnek még írószerek, játékszerek, fehérneműk és harisnyák, illetve a kézimunkához is szükséges termékek is. A cég 2007-ben nyitotta meg az első üzletét Magyarországon, jelenleg országszerte 38 boltjuk üzemel.

 A Panaszok.com segítségével a Müller felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.