MOL
panaszok-MOL   - Logo

MOL

Panaszok
10
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.06.20 11:11
Megpróbáltam felhívni őket, mert tankolás után mikor fizettem ott hagytam egy kártyát az asztalon, ami fontos lett volna. Több mint 3x hívtam őket, de senki nem vette fel a telefont. Kezdtem ideges lenni, nehogy eltűnjön, mert fontos. Egy fél nap után sem hívott vissza senki, este próbáltam újra hívni és akkor vették fel ők pedig nem tudtak a kártyáról...

  2019.05.23 11:44
Egy hangyányival lehetett volna kedvesebb a kiszolgáló hölgy. Láttam, hogy egyébként sem szívesen végzi a munkáját, de mire felpillantott a hosszú szempillák alól,és elmondta, mennyit kell fizetnem, lement a nap. Hozzá tenném, hogy köszönni nem köszönt, és a kasszánál is csak a fizetendő összeget volt hajlandó kimondani. Se többet, se kevesebbet.

MOL Márkáról

A MOL-csoport egy magyar multinacionális olaj és gáz vállalat, amelynek székhelye Budapesten van. A MOL-csoport tagjai között szerepel a többi között a korábban állami tulajdonban lévő horvát és szlovák olaj- és gázipari társaságok, az INA és a Slovnaft. A MOL Magyarország legjövedelmezőbb vállalkozása, 2018-ban 1,1 milliárd dolláros nettó nyereséggel járt. A társaság ugyanakkor a harmadik legértékesebb vállalat Közép- és Kelet-Európában és 402-et bekerült a világ legnagyobb vállalatainak Fortune Global 500 listájába 2013-ban, bevételeinek az akkori magyar GDP egyötödének felel meg. 2018-tól kezdve a MOL világszerte több mint 30 országban működik, 26 000 embert foglalkoztat, kilenc országban hat márkanév alatt csaknem 2000 benzinkutat működtet és piacvezető Magyarországon, Szlovákiában, Horvátország és Bosznia-Hercegovinában.

A Panaszok.com segítségével a MOL felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.