panaszok-MOL  Magyarország - Logo

MOL Magyarors...

Panaszok
9
Köszönet
0
Elégedettség
%0.0
  2019.05.13 13:38
Nagyon gusztustalan volt a mosdó állapota. Konkrétan mindenhol emberi ürülék volt, MÉG a falon is. Sajnálom, akinek ezt el kell takarítania, én inkább...

MOL Magyarország Márkáról

MOL Nyrt. szintén közismert, mint a MOL-csoport, egy magyar multinacionális olaj és gáz cég székhelye Budapest, Magyarország. A MOL-csoport tagjai között szerepel többek között a korábban állami tulajdonban lévő horvát és szlovák olaj- és gázipari társaságok, az INA és a Slovnaft. A MOL Magyarország legjövedelmezőbb vállalkozása, 2018-ban 1,1 milliárd dolláros nettó nyereséggel járt. A társaság ugyanakkor a harmadik legértékesebb vállalat Közép- és Kelet-Európában és 402-et bekerült a világ legnagyobb vállalatainak Fortune Global 500 listájába 2013-ban, bevételeinek az akkori magyar GDP egyötödének felel meg. A MOL vertikálisan integrált, és az olaj- és gázipar minden területén tevékenykedik, ideértve a kutatást és a termelést, a finomítást, az elosztást és a forgalmazást, a petrolkémiai termékeket, az energiatermelést, a kereskedelmet és a kiskereskedelmet. 2018-tól kezdve a MOL világszerte több mint 30 országban működik, 26 000 embert foglalkoztat, kilenc országban hat márkanév alatt közel 2000 benzinkút működik és piacvezető Magyarországon, Szlovákiában, Horvátország és Bosznia-Hercegovina.

A Panaszok.com segítségével a MOL felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.