Mobilfox
panaszok-Mobilfox - Logo

Mobilfox

Panaszok
27
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.10.28 15:00
Kedves Mobilfox! 1 hete érkezett meg a megrendelt tokom, ami csak 2 napja van a telefonomon, de már le is kopott a mintázat.  Megjegyzem, hogy a telefonomra és a telefonomhoz hozzátartozó tárgyakra is vigyázok, számomra felfoghatatlan, hogy az alig használt tok már le is kopott... Eszemben sem volt, hogy elkezdjem kaparászni, miért tenném? Köszönöm előre is a választ..!

  2020.09.15 15:56
Egy hete használom a Mobilfox telefontokot és kb 80 cm magasról esett le a telefonom és pókhálosra tört a hátulja úgy, hogy rajta volt a tok. Nagy kamu az a video ahol egy ablakból dobják ki és nem törik össze a telefon. Ezek után nem ajánlom senkinek. Úgy látom, hogy nem szabad hinni a a videoknak, mert nagy csalás az egész. Mindenki figyeljen jól oda, hogy mit rendel és honnan. 

  2020.08.27 22:06
Úgy hírdeti a cég a telefontokját, isteníti magát, mintha a legtökéletesebbet lehetne naluk vásárolni. De erre sajnos csak azt tudom mondani, hogy marketing! Sajnos nincs jó tapasztalatom a Mobilfoxszal kapcsoltaban. Júliusban rendeltem egy telefontokot, amire nem kevesebb (ill. Több) mint egy hónapot vártam. Ma megérkezett a tok. Nagy boldogság, végre, kibontom, csodás csomagolás, ám mikor a kisdobozt is kinyitottam, észrevettem, hogy a tokot hibásan küldték. A tok mintázatának széle fel volt kopva, ami ugyan nem szembetűnő másoknak, de ettől még zavaró, hogy így kaptam kézhez. Megfordult a fejemben, hogy azért vártam rá ennyit, mert ők beszerezték a terméket valami kínai netes áruházból, majd rányomtatták a logojukat. Abszolút nem tudom sajnos ajánlani.

  2020.08.26 19:41
Kb 1 méterről perecelt a telefonom a lepcsőre, betört az üvegfóliám.... Az első leejtésem is deficites lett! :) Nem éri meg a pénzét.. Aliexpressen jobbat veszek!