Mindentolcsón.hu
panaszok-Mindentolcsón.hu - Logo

Mindentolcsón....

Panaszok
62
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.01.13 09:58
Vásároltam egy porszívót és nem működik, hibás. Kértem az Önök magyarországi forgalmazóját hogy, levásárolnám az összeget, de nem hajlandó. 2021.01.04., amikor megkaptam a hibás készüléket és azóta sem semmi reakció. Úgy gondoltam ügyfélcentrikus az ügyintézés és minden elrendeződik. De sajnos tévedtem. Próbáltam ember maradni és rendezni e-mail-en keresztül, de sajnos nem sikerült. 15.000 -Ft nekem is pénz, ráadásul itt maradtam a hibás porszívóval. 

  2021.01.02 21:11
Rendeltem egy okosórát a Mindent olcsón.hu oldalról. Három nap után megkaptam az órát ami sajnos be sem kapcsolt. Hiába hívtam őket, csak egy gépi férfi hang annyit mond írjon a [email protected] címre. Legalább 7-szer küldtem üzenetet de válasz nincs. Visszaküldtem az órát arra a címre ami a borítékon volt. De se pénz, sem óra. Nagyon csalódott vagyok,hogy az embereket így átverik az online áruházak.