Mindentolcsón.hu
panaszok-Mindentolcsón.hu - Logo

Mindentolcsón....

Panaszok
53
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.02.02 16:21
A csomag átvételekor azonnal írtam, hogy speciális csavar hiányzik. Többszöri bejelentésemre egy email, küldjem el a termék és a számla fotóját -gondolom megnyugtatásként, elküldtem... Újabb emailjeimre semmi válasz, a panasz orvoslása várat magára. A telefon csak kamu, gépi üzenet: minden esetben írj emailt... Arcátlanok. Tud valaki segíteni, hogyan kezdjek fogyasztóvédelmi, illetve kamarai panaszbejentéshez?!

  2020.01.28 17:22
Decemberben rendeltem egy akciókamerát, karácsonyi ajándéknak. Hirdetett és a dobozon is feltüntetett HD felbontással, ami első próba után kiderült, hogy közel sem HD. Írtam nekik e-mailt, amire válaszul megkaptam a termék használati útmutatóját. Ebben feketén-fehéren le van írva, hogy magyar nyelvű menü is van a kamerában. Persze amit mi kaptunk, abban nincs, de ezt betudtam az útmutató olvasása előtt annak, hogy rendeléskor ezt nem figyeltem. Erről is írtam nekik a következő emailemben, de egyik kérdésemre sem kapok érdemleges választ hetek óta. Folyton kitérnek, leráznak. Fel szerettem volna őket hívni, ekkor meglepve tapasztaltam, hogy nincs telefonos ügyfélszolgálatuk. Legutóbbi emailemre 4 napja nem hajlandóak válaszolni. Fogyasztóvédelemhez fogok fordulni.