Mindentolcsón.hu
panaszok-Mindentolcsón.hu - Logo

Mindentolcsón....

Panaszok
23
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.01.13 09:58
Vásároltam egy porszívót és nem működik, hibás. Kértem az Önök magyarországi forgalmazóját hogy, levásárolnám az összeget, de nem hajlandó. 2021.01.04., amikor megkaptam a hibás készüléket és azóta sem semmi reakció. Úgy gondoltam ügyfélcentrikus az ügyintézés és minden elrendeződik. De sajnos tévedtem. Próbáltam ember maradni és rendezni e-mail-en keresztül, de sajnos nem sikerült. 15.000 -Ft nekem is pénz, ráadásul itt maradtam a hibás porszívóval. 

  2021.01.02 21:11
Rendeltem egy okosórát a Mindent olcsón.hu oldalról. Három nap után megkaptam az órát ami sajnos be sem kapcsolt. Hiába hívtam őket, csak egy gépi férfi hang annyit mond írjon a [email protected] címre. Legalább 7-szer küldtem üzenetet de válasz nincs. Visszaküldtem az órát arra a címre ami a borítékon volt. De se pénz, sem óra. Nagyon csalódott vagyok,hogy az embereket így átverik az online áruházak.

  2020.12.30 15:17
Ma megjött a megrendelt gőzvasaló csak nem úgy ahogy rendelte az ember. 2 db helyett egyet küldtek persze dupla áron, sem elérni sem telefonálni nem lehet hozzájuk. Csak e-mailben kommunikálnak amire semmi reakció. Futhatok a pénzem után? Képeket is küldtem nekik a gépet még nem próbáltam hogy működik-e. Fogyasztó védelemhez is megküldöm ezt az esetet.

  2020.11.30 12:42
Megkaptam a rendelt terméket, de a doboz oldalt ki van szakadva, igaz folpackkal körbe van tekerve és leragasztva. Később láttam, hogy oldalt a doboz ki van szakadva. Nem bontottam ki, a termék nem tudom, hogy sérült-e vagy hiányos. Karácsonyi ajándéknak szántam és ragaszkodnék a termékhez továbbra is.

  2020.08.31 13:21
Tisztelt Cím! Vásároltam a megadott oldalról egy radar érzékelő kamerát amit a futár szolgálat el is hozott. Kipróbáltam de nem működik nem reagál semmire, használhatatlan. Az email címemen keresztül el is küldtem önöknek a számlát a kamera dobozát és a csomagolást is beazonosítás ként. Az a kérésem, hogy kérném vissza a vételárat így nem szeretném megtartani az eszközt. Hová tudom vissza küldeni. Várom megtisztelő válaszukat!