Mindentolcsón.hu
panaszok-Mindentolcsón.hu - Logo

Mindentolcsón....

Panaszok
39
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.09.07 18:11
Rendeltem tőlük egy polírozó gépet, a weboldalon egy teljesen másik gép volt feltűntetve, hogy 30. 000 helyett csak 17.990, egy olyan gép volt hirdetve, ami úgy néz ki mint egy flex, de kaptam ma egy olyant ami kb akkora, mint egy hajszárító. És egy kis használat után már el is kezdett füstölni. Annyi választ kaptam, hogy fényképezzem le a dobozt, és a számlát, de azóta nem válaszoltak.

  2021.08.29 13:48
A mindentolcson.hu weboldalon egy S8 okosórát vettem, amelyet már a csomag kibontása után sem lehetett bekapcsolni, és azóta sem, így használni sem lehet, semmire sem jó. Így kidobtam 9000 Ft-ot, ezután soha semmit nem veszek tőlük és senkinek sem ajánlom hogy vegyen. A weboldalukon egy nyomógombos okosóra van, amelyet megkaptam azon nincs nyomógomb, érintőképernyős, ami nem baj, de ennek ellenére sem tudom életre kelteni hiába töltöttem föl, hiába csinálok vele bármit nem működik.

  2021.08.18 18:11
Olaj nélküli sütő panelján a nyomogombok nem működnek kivétel a ki és bekapcsolás valamint az időzítője. Magyar nyelvű használati utasítást nem kaptunk hozzá. 26 ezer forint volt. Telefonon nem lehet őket elérni csak és kizárólag e-mailben. Könyörgök az én idősebb szüleim hol e- maileznek már!! igyekszünk elérni, hogy vagy küldjenek egy jól működő gépet

  2021.08.04 15:05
Panasszal éltem, de választ nem kaptam ! 2021 06 14 vásároltam, de 3 alkalommal használtam, de nem működik! Mit lehet tenni?A rendelés hivatkozási száma MO81687-192130 !Ha volna egy telefonos elérhetőség a számlán az jó lenne! E-mail ben is írtam, de úgy nem lehet önöket elérni! Kérem válaszoljanak mi tévő legyek, nem azért vásároltam, hogy ne tudjam használni!

  2021.07.23 10:36
Márc. 10-én rendeltem egy eseményrögzítő kamerát a cégtől. Az első hónapban nagyjából rendben volt, leszámítva, hogy a hirdetettől eltérően nem fixálja az extra felvételt, hiába nyomkodom a gombot, nem törli a memóriát, ha az megtelt és egy mukkot sem lát a sötétben, a led soha nem is létezett benne. Picit pixeles a ,,hd kép", de ha közel volt egy autó látszott a rendszám. Gondoltam az ára miatt befelér. Egész júniusig lehetett használni, amikor is megérkeztek a melegek és olyan lett a képminőség, mintha megolvadt volna a kamera belseje. Nemhogy az előttem haladó rendszáma nem látszik, a színe vagy típusa sem kivehető. 2 hete levelezgetek, folyamatosan azzal takaróznak, hogy letelt a vásárlástól számított 14 nap, így nem adják vissza az árát, de kinek kell egy másik ugyanilyen termék, ha már az elején sem a hirdetett szerint működött?! Ha kiküldik egyáltalán.