Michael Kors
panaszok-Michael Kors - Logo

Michael Kors

Panaszok
7
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.01.31 10:41
2020.01.19-én rendeltem egy cipőt a michaelkors.eu oldalról. Vissza igazolást ugyan kaptam, de azóta semmi értesítést nem kaptam a csomagom állapotáról. Többszöri is hívtam a weboldalon lévő telefonszámot illetve márka üzleteket is sehol sem vették fel a telefont. 2020.01.28-án e-mailt is írtam a hivatalos e-mail címre azóta sem kaptam választ. Azonnal kifizettem bankkártyával az összeget amit szinten nem utaltak vissza.

  2020.01.18 22:29
Vissza szerettem volna küldeni egy terméket, de az általuk megadott magyarországi cím nem létezik. Hiába vettem fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, nem sikerült visszaküldeni. A postai díjat ki kellett fizetnem, hogy visszakapjam a terméket, és a nemzetközi fuvart is nekem kellett volna, de így már többe lett volna a fuvar mint maga a termék. Tehát tulajdonképpen nincs visszaküldési lehetőség, mert a cím nem létezik amit megadtak.

  2020.01.18 11:40
Üdvözlet ! Vásároltam egy cipőt 2020 Januàr 4-.én a michaelkors.eu hivatalos oldaláról 43.000 ft értèkben majd törölték a rendelést de a pènzt azóta nem se küldték vissza ! Több emailt is küldtem egyszer írtak angol nyelven kb annyit vettem ki hogy függőben van . Nem értem miert nem küldik vissza a pénzem ?!

  2019.08.12 12:59
Előzőhéten vettem egy ajándékot a barátomnak, és kértem egy “change card”-ot, arra az esetre ha mégsem lenne jó. A barátom el is ment, hogy kicserélje, kivàlasztotta a terméket és mikor használni szerette volna a “change card”-ot, elkérték tőle a blokkot, amivel vettem. Egy ajándékhoz se adjuk oda a blokkot! Ez hülyeség. Ragaszkodtak hozzá, hogy blokk nélkül nem cserélik ki. Soha többet nem vásárolok ott!

Michael Kors Márkáról

A Michael Kors egy világhírű, díjnyertes tervező luxus ékszereknek és ruháknak. Az ő nevével alapítottak egy céget 1981-ben. Termékeik kiegészítőket, lábbeliket, órákat, ékszereket, férfi és női ruházatot, napszemüveget és parfümöket tartalmaznak. A Michael Kors boltok a világ legtekintélyesebb városaiban találhatóak, beleértve New York, Beverly Hills, Chicago, London, Milan, Paris, Munich, Istanbul, Dubai, Seoul, Tokyo, Hong Kong, Shanghai és Rio de Janeiro. A vállalat büszkélkedhet azzal, hogy különböző tehetségeket vesznek fel és tartanak is meg, akik számára mindent magába foglaló munkakörnyezetet biztosítanak. Michael Kors számos megtiszteltetést nyert a divatiparban, elismerték az emberszeretetét, és milliók tiszteletét és szeretetét nyerte el. Teljesen elkötelezett egy olyan stílus szemlélet mellett, ami annyira kifinomult, mint amennyire elnéző; annyira ikonikus, mint amennyire korszerű; létrehozott egy maradandó luxus életstílus birodalmat az egész világra kiterjedve.

A Panaszok.com segítségével a Michael Kors felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség!  A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.