Media Markt
panaszok-Media Markt - Logo

Media Markt

Panaszok
23
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.06.18 19:24
A korábban vásárolt készülék árát nem fizették vissza. Reklamálásunkra tájékoztattak, hogy maximum levásárolhatjuk az összeget. Akaratunk ellenére vásároltunk egy készüléket és a pénztárostól tudtuk meg, hogy akár a pénzt is visszakaphattuk volna! Felháborodásunkra azt válaszolták, hogy ők ezt nem tudták. Miért kényszerítettek bele egy vásárlásba, amikor a pénzt is visszakaphattuk volna?  2020.06.18-án 18:30-kor történt az Árkád üzletház Media Markt Vevőszolgálatánál

  2020.05.24 07:08
2019.05.22 -én vettem 1 xbox one kontrollert 2020.05.22.este.8 óra a után játszottak a gyerekek rajta akkor észleltük, hogy nem úgy működik ahogy kellene így reggel 9 órára vissza vittem a boltba és azt mondta az eladó pechemre tegnap este 12-kor lejárt a garancia, hogy vihetem volna vissza a boltba mikor 8 órakor bezár?

  2020.03.23 11:52
Februarban rendeltem egy hutot es egy porszivot a media marktól és több mint egy hetet vártam rájuk! Az utolsó pár napban már igazából a futárokon múlt! Viszont kiszállítás 9:00-16:00 óráig van. Ezt munka ídőben ,hogy oldom meg? Végül voltak olyan készségesek,hogy fél 9re értek oda, hogy be érjek dolgozni. Végülis masfél hét várakozás miatt ez szerintem nagy gesztus volt...Miért találtak ki egy ilyen időintervallumot? ezt normális munkabeosztásban nem is lehet megoldani,hogy át tudja venni az ember..

Media Markt Márkáról

MediaMarkt 1979-ben alapították Mühihben, és ugyanabban az évben nyitotta meg első üzletét. A MediaMarkt Németország egyik vezető technológiai üzlete, amely elektronikus és technológiai termékek széles skáláját egyesíti, ideértve a televíziós és videó rendszereket, a számítógépeket, a mobiltelefonokat, a háztartási készülékeket és a kis háztartási készülékeket. A MediaMarkt több száz fiókkal rendelkezik Európa legnagyobb és legnépesebb fővárosaiban, ideértve Németországot, Olaszországot, Magyarországot, Hollandiát, Ausztriát, Görögországot, Svédországot, Svájcot, Spanyolországot, Lengyelországot és természetesen Magyarországot, ezen felül világszerte 14 különböző országban működik. A globális márka több mint 65 000 alkalmazottal és több mint 850 fiókkal rendelkezik. 

A Panaszok.com segítségével a MediaMarkt felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.