Media Markt
panaszok-Media Markt - Logo

Media Markt

Panaszok
45
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.10.07 15:35
Tisztelt Media Markt! 2022.0905.-én vásároltam egy Microsoft M365-ös szoftvert, amelyet az "okos"pultnál kértem installálni a gépemre. Nos, a gépemen memória bővítést hajtottak végre, a szoftvert újra szerettem volna installálni, de a termékkódot nem tudják hozzárendelni a fiókomhoz. A Microsoft nem tud semmit tenni, mivel egy partner volt az értékesítő (jelen esetben a Media Markt). Nos a szoftvert megvásároltam, az installálást kifizettem, de a programot használni nem tudom a gondatlan adminisztráció miatt. A telepítő kollégájuk nem írta fel milyen E-mail fiókra telepítette a szoftvert és annak mi a belépési kódja. Kérném szíveskedjenek megkeresni az általam vásárolt szoftver regisztrált fiókját, vagy kérnék szépen egy másik szoftvert, amit az általam megadott fiókra installálnak, az általam megadott belépési kóddal, hogy az bármikor elérhető legyen. Köszönöm figyelmüket. Üdvözlettel: B. Erzsébet

  2022.09.27 14:05
LG 43 UQ 70003LB készüléket vettem a kecskeméti Media Markt-ban 2022.09.19-én.Azóta nem kapok az országban fellelhető szaküzletekbe, kereskedésekben, internetes áruházakban a készülékkel kompatibilis MR22 Magic Remote távirányítót. Kérem, hogy szíveskedjenek tájékoztatni, hogy hogyan juthatok a kért távszabályzóhoz! Így a készülék csak csekély mértékben teljesíti a leírásban és a reklámokban beígért szolgáltatásokat, kényelmi funkciókat. Tisztelettel: K. Zoltán

  2022.04.19 16:57
A Westendbe vettem egy Orion kenyérsütőt és 60 napon belül visszavittem,de mivel használtuk egyszer,ami nem is látszik nem vették vissza,de azért kibontották,ami gyanús mert minek ha vissza se veszi.erről persze semmi info,eleve a 14 napos elállásnál köteles visszavenni és ez szerintük annak a kitolása,hát nem.Ez a vásárlól megtévesztése és etikátlan hozzáállás,ez az amikor szakképzetleneket alkalmaznak.Eleve fogalomzavarba szenvednek mert a szagtalan szerintük az nem használtra vonatkozik?

  2022.02.12 15:12
2022 február 12 én szombaton a kecskeméti media marktba délelőtt venni akartam egy terméket erre az áruházba átrendezés és leltározás volt ami miatt nem tudtam megvenni a kívánt terméket amit máshol sikerült beszerezni. Szerintem az ilyen dolgokat hétköznap kora reggel kéne elvégezni nem hétvégén mikor legtöbben akkor mennek vásárolni.

  2022.02.02 09:55
Vásároltam egy LG 50NANO753PR tipusu televiziót. Az eladó közölte a vételáton felűl 20000 Ft az előre beállított és konfigurát, legfrissebb szoftverekkel frissitett, "szoftveresen felhúzott tökéletes kép" üzemkész tv. Kértem hogy én inkább e nélkül vásárolnám meg. Közölte hogy olyan nincs. Rendben legyen... megvásároltam. Hazaérkezésemkor viszont azt tapasztaltam, hogy gyakorlatilag a magyar nyelven, és a valóban beállított be igazából használhatatlan képstíluson kívül semmi nem volt naprakéssz. Nekem kellett az összes szoftvert lefrissítenem a hsználathoz és újra konfigurálni a képernyőt. felháborítónak éreztem eleve hogy gyakorlatilag ultimátumként erőltetik rám a beállításukat, de ha vásárolni szerettem volna el kell fogadnom a plusz költséget. De felettébb dühítő hogy ezt kirpróbálás nélkül kaptam, ráadásul nem is a tájékoztatásuk szerint.

Media Markt Márkáról

MediaMarkt 1979-ben alapították Mühihben, és ugyanabban az évben nyitotta meg első üzletét. A MediaMarkt Németország egyik vezető technológiai üzlete, amely elektronikus és technológiai termékek széles skáláját egyesíti, ideértve a televíziós és videó rendszereket, a számítógépeket, a mobiltelefonokat, a háztartási készülékeket és a kis háztartási készülékeket. A MediaMarkt több száz fiókkal rendelkezik Európa legnagyobb és legnépesebb fővárosaiban, ideértve Németországot, Olaszországot, Magyarországot, Hollandiát, Ausztriát, Görögországot, Svédországot, Svájcot, Spanyolországot, Lengyelországot és természetesen Magyarországot, ezen felül világszerte 14 különböző országban működik. A globális márka több mint 65 000 alkalmazottal és több mint 850 fiókkal rendelkezik. 

A Panaszok.com segítségével a MediaMarkt felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.