McDonald's
panaszok-McDonald's - Logo

McDonald's

Panaszok
57
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.06.23 14:14
A mai napon a Kerepesi úti McDonald's-ban próbáltunk étkezni. Alig volt vendég, ehhez képest majdnem 10 perc után kaptuk meg a megrendelésünket! Egy része el is hűlt. A tojásos muffin és a baconös toast állapota pedig kritikán aluli volt. Mintha homokba lettek volna megforgatva! Jeleztem a hölgynek, hogy azt hittem most vágják a disznót... De egy elnézést a várakozásért vagy valami hasonló megjegyzése nem volt. Csak vigyorgott, elvitte az 56-s táblánkat és ennyivel lezárta az egészet! Szomorú, hogy akik utánunk jöttek jó páran mindenki előbb kapta meg a megrendelését! Sok sikert kívánok az ilyen gusztustalan kiszolgáláshoz! Tanultam az esetből és jó messzire elkerülöm majd a céget és lesz rá gondom, hogy ezt másoknak is sok helyen elmeséljem! Üdvözlet nélkül. Borzalom!

  2022.05.27 10:36
2022.05.26-án a Gyöngyösi McDonald's-ban nem azt kaptam meg a amit elvitelre kértem. Az üzlet elhagyása után láttam,hogy a rendelt Dupla Sajtos McRoyal Menüből a McRoyal helyett már megint Sertés McFarmot kaptam. Nem az első eset volt. Örülnék,hogyha legközelebb jobban odafigyelnének mit rendel az ember! A lehúzásról nem is beszélve. Kifizetem a drága hamburgert és kapok helyette egy másik olcsóbbat.

  2022.04.14 14:52
A győri belvárosi (Győr, Baross Gábor utcai) Mc’Donalds étteremben már hetek óta nem működik a légkondicionáló, a keringető rendszer és ezáltal kellemetlen szagok, hőség és fulladás érzés van az étteremben. Jeleztem az ott dolgozóknak, akik igazából ,,leszarták” azt mondták amíg Pestre nem érkezik hivatalos panasz addig úgyse fogják megcsinálni! Mélységesen nagyot csalódtam ebben az üzletpolitikában!

  2022.03.29 12:11
Már sokadjára fordul elő, hogy a győri Baross úti McDonald's étteremből hiányosan érkezik meg a már előre kifizetett rendelés. Nagyon kellemetlen, és bosszantó, illetve az étel minősége is rendszerint hagy kihagyni valót maga után... Ha tehetem nem is fogyasztok ott, inkább elmegyek a számomra messzebb található McDonsald's-ba, de sajnos a kiszállítás csak onnan lehetséges számomra.

McDonald's Márkáról

A McDonald’s a világ egyik legnagyobb gyorséttermi üzlethálózata. Az üzletek túlnyomó része nem a cég tulajdonában van, hanem franchise rendszerben működik. Richard McDonald és Maurice McDonald testvérpár 1937-ben kezdett hot dogok árusításába, és olyan jól ment az üzlet, hogy 1940-ben a kaliforniai Monroviában megnyitották első éttermüket. Magyarországon először 1988-ban jelent meg az étteremlánc Budapesten.


A Panaszok.com segítségével a McDonald’s felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.