McDonald's
panaszok-McDonald's - Logo

McDonald's

Panaszok
57
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.10.18 19:41
Nagykőrösi úti mekiben sokszor zárva a gyerekcsúszda. Ha megkérdezi az ember, hogy miért akkor az a válasz, hogy ne legyen koszos a csúszda mert a gyerekek összekoszolják. :) Akkor minek építették? Ha a felnyírt, tépett rózsaszín hajú, tetovált nő a manager akkor biztos hogy zárva a csúszda... Csomó szülő azért viszi oda a gyerekeket, mert ott az csúszda, de persze koppannak, viszont akkor már a kajáról nem tudják lebeszélni a gyereket...

  2020.02.19 22:44
A repülőtér felé vezető úton elmentünk a Mc'Drive-ba. Nem volt senki előttünk, egyből mi következtünk. Semmit nem értettek abból amit a mikrofonba mondtam. 6 sajtburgert rendeltem, de csak 4-et fizettem (a nyugtán is látszik), és ennek ellenére csak 2 sajtburger volt a csomagban. Kis sültkrumplit akartam, de nagyot fizettem. Hihetetlen!

  2019.05.02 09:47
Először is nagyon zavaró, hogy az autós mekibe tényleg csak autóval lehet bemenni, ha éjszaka nincs nyitva, de autós meki van gyalog nem érzékel és ez nagyon szomorú. Lehetne a szkenner érzékenyebb vagy figyelhetnék sűrűbben a kamerát, ha esetleg valaki biciklivel jön vagy gyalog.

McDonald's Márkáról

A McDonald’s a világ egyik legnagyobb gyorséttermi üzlethálózata. Az üzletek túlnyomó része nem a cég tulajdonában van, hanem franchise rendszerben működik. Richard McDonald és Maurice McDonald testvérpár 1937-ben kezdett hot dogok árusításába, és olyan jól ment az üzlet, hogy 1940-ben a kaliforniai Monroviában megnyitották első éttermüket. Magyarországon először 1988-ban jelent meg az étteremlánc Budapesten.


A Panaszok.com segítségével a McDonald’s felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.