McDonald's
panaszok-McDonald's - Logo

McDonald's

Panaszok
57
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.03.29 12:11
Már sokadjára fordul elő, hogy a győri Baross úti McDonald's étteremből hiányosan érkezik meg a már előre kifizetett rendelés. Nagyon kellemetlen, és bosszantó, illetve az étel minősége is rendszerint hagy kihagyni valót maga után... Ha tehetem nem is fogyasztok ott, inkább elmegyek a számomra messzebb található McDonsald's-ba, de sajnos a kiszállítás csak onnan lehetséges számomra.

  2022.03.05 19:13
A mai napon a XVII. kerületi Pesti úti McDonaldsban vásároltam "ételt". Köszönöm, hogy védik az egészségemet, mert nem először, de utoljára, vásároltam ott! (a Meki, mint olyan kap még 1 esélyt...persze nem a fent említett étterem.) 1. A kóla szénsavmentes volt 2. a Big mac szendvicsben a saláta barna volt! (nem rohadt, csak nem éppen "friss") 3. a sült krumpli, meg előző napos, felmikrózott "minőségre" hajazott....

McDonald's Márkáról

A McDonald’s a világ egyik legnagyobb gyorséttermi üzlethálózata. Az üzletek túlnyomó része nem a cég tulajdonában van, hanem franchise rendszerben működik. Richard McDonald és Maurice McDonald testvérpár 1937-ben kezdett hot dogok árusításába, és olyan jól ment az üzlet, hogy 1940-ben a kaliforniai Monroviában megnyitották első éttermüket. Magyarországon először 1988-ban jelent meg az étteremlánc Budapesten.


A Panaszok.com segítségével a McDonald’s felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.